Magi: Sinbad no Bouken seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Magi: Sinbad no Bouken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Magi: Sinbad no Bouken.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Magi: Sinbad no Bouken (Seizoen 1) dateert van 2016.
Magi: Sinbad no Bouken Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Magi: Sinbad no Bouken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Magi: Sinbad no Bouken seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Magi: Sinbad no Bouken Serie Informatie
Magi: Sinbad no Bouken is een Animatie / Avontuur-serie uit 2016. Geregisseerd door Yoshikazu Miyao met onder meer de acteurs Takahiro Sukarai, Akira Ishida en Tomokazu Sugita .
Dertig jaar voor de verhalen van Magi: The Labyrinth of Magic, vaart een dappere en knappe jongeman, Sinbad genaamd, uit om zijn eerste avonturen te beleven. Door verschillende spannende ontmoetingen en te moeten afscheid nemen van vrienden wordt de toekomstige Koning van de zeven zeeën stap voor stap gevormd en voorbereid op het koningschap.