• 9.385.182 stemmen

16, De

De 16 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De 16? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De 16.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De 16 (Seizoen 1) dateert van 2016.

De 16 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De 16? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De 16 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De 16 Serie Informatie

De 16 is een Komedie / Drama-serie uit 2016.

Het kabinet van vicepremier Steven Kennis draait niet helemaal naar behoren volgens De Partij. Ze stuurt dan ook oudgediende Charles van Praet vanuit de ECB in Frankfurt voor een doorlichting. Van Praet gaat met extreem grove borstel door het kabinet en deinst er niet voor terug om mensen tot in het diepst van hun ziel te beledigen. Wat aanvankelijk een ongemak leek, deint langzaam uit tot paniek, niet in het minst bij de vicepremier zelf, die koste wat het kost de reepjes van zijn versnipperaar wil verbranden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.