• 9.385.369 stemmen

Swingtown

Swingtown seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Swingtown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Swingtown.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Swingtown (Seizoen 1) dateert van 2008.

Swingtown Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Swingtown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Swingtown seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Swingtown Serie Informatie

Swingtown is een Drama-serie uit 2008. Geregisseerd door Alan Poul met onder meer de acteurs Molly Parker, Jack Davenport en Grant Show .

Als Amerika haar tweehonderdste verjaardag viert, verkennen twee generaties van vrienden en buren in een voorstad van Chicago nieuwe vrijheden en zoeken verbindingen met elkaar in het midden van de sociale / seksuele revolutie in de jaren zeventig.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 5,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.