• 9.384.159 stemmen

Longmire

Longmire seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Longmire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Longmire.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Longmire (Seizoen 6) dateert van 2017.

Longmire Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Longmire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Longmire seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Longmire Serie Informatie

Longmire is een Misdaad / Western-serie uit 2012-2017. Geregisseerd door J. Michael Muro met onder meer de acteurs Robert Taylor, Lou Diamond Phillips en Cassidy Freeman .

Walt Longmire is de toegewijde en onverstoorbare sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij kampt sinds een jaar met het feit dat zijn vrouw is overleden, maar weet deze pijn goed verborgen te houden. Samen met zijn deputy's krijgt hij te maken met verschillende moordzaken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,90 met in totaal 54 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.