• 9.385.203 stemmen

Y Gwyll

Y Gwyll seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Y Gwyll? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Y Gwyll.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Y Gwyll (Seizoen 3) dateert van 2016.

Y Gwyll Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Y Gwyll? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Y Gwyll seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Y Gwyll Serie Informatie

Y Gwyll is een Drama / Misdaad-serie uit 2013-2016. Geregisseerd door Ed Thomas met onder meer de acteurs Richard Harrington, Mali Harries en Hannah Daniel .

Aberystwyth, een plaats vol schoonheid. Een welvarende universiteitsstad, gelegen aan de westkust van Wales, tussen de Ierse en het heuvelige achterland dat gevuld is met kleine, hechte dorpjes en hier en daar een boerderij. Werelden en tradities die gedoemd zijn om te botsen zodra ze met elkaar in aanraking komen. Gemeenschappen die volgens hun eigen regels leven, met eigen geheimen tot gevolg. Geheimen die zich verschuilen achter een muur van onschuld. Dit is de wereld waar inspecteur Tom Mathias instapt. Hij laat een roerig bestaan achter zich, in het drukke Londen, en probeert een nieuwe start te maken in Aberystwyth. De natuurrijke en beschaafde omgeving wekt de misschien de illusie dat er geen schandalen voorkomen, maar niets blijkt minder waar...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,49 met in totaal 115 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.