• 9.369.792 stemmen

Ontwikkeld door: Ilse Ronteltap

Met onder meer: Katja Schuurman, Jeroen Spitzenberger en Daniël Boissevain

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 4 september 2016

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Vlucht HS13

In Vlucht HS13 staat het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv ineens op zijn kop door een vliegtuigramp waarbij haar man Simon betrokken zou zijn. Simon, een drukke arts die op weg naar een medische conferentie in Barcelona zou zijn, blijkt echter niet aan boord van het vliegtuig te zijn. Simon is nog in leven, maar waar hij uithangt, weet niemand. Snel worden Liv, haar zoontje en de rest van de familie geconfronteerd met vreemde ontwikkelingen die een duister verleden blootleggen. Is Simon wel de man die iedereen denkt dat hij is?

logo tmdbimage

Kunsthandelaar

Meningen over Vlucht HS13

mark080959

zaterdag 1 mei 2021
Vlucht HS13 seizoen 1 Beter laat dan nooit. Ik beoordeel de serie beter dan het gemiddelde hier. Natuurlijk zitten er heel veel standaard trucjes in om de spanning op te voeren...nou en? De spanning wordt ook echt heel erg opgevoerd daardoor. Ik denk ook dat onze Katja echt is uitgegroeid tot een actrice van (wereld) formaat. Het gaat niet alleen meer om de mooie ogen en de opblaastieten. Ze zet echt heel overtuigend en consistent haar personage weer. Het enige minpunt, en dat is er één voor het script en/of de regie: af en toe wordt het zo traag dat ik het echt moeilijk vond om niet tussendoor andere dingen te gaan doen, waardoor je de concentratie geheel kwijtraakt en je delen voor jezelf moet herhalen. Dat kwam in iedere aflevering zeker één keer voor. Maar het totaal: echt een bingewatcher! En wat een droombaas heeft die Erik! En wederom een voorbeeld hoe walgelijk de cultuur is die we zo massaal aan het importeren zijn.
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

vrijdag 9 september 2016
Vlucht HS13 seizoen 1 Eerljk gezegd kon ik niks met de eerste afleveringen. Een soepzooitje. Voorspelbaar. Niet spannend. Ik geef het nog twee afleveringen om te kijken waar het heen gaat, maar ik ben niet overweldigend enthousiast.