• 9.096.658 stemmen

Ontwikkeld door: Leslie Charteris

Met onder meer: Roger Moore, Ivor Dean en Leslie Crawford

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: 4 oktober 1962

Eerst uitgezonden op: ITV1 (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Saint

Gerechtigheid is eenvoudig. Maar haar doen zegevieren, dat is een hele klus. De galante, beleefde en tot in de puntjes verzorgde Simon Templar is een man met een mysterieus verleden. Overal waar hij komt, is zijn reputatie hem vooruit gesneld. The Saint vecht voor gerechtigheid, altijd en overal. Aan welke kant van de wet hij ook moet zoeken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een The Saint seizoen 7?

Acteurs en Actrices

Meningen over The Saint

avatar van nlkink

nlkink

zondag 11 augustus 2019
The Saint seizoen 1 De zwart/wit serie was nog niet zo lang geleden bij ONS te zien. Bij een kringloopwinkel kon ik voor € 3,- de eerste twee seizoenen in een box kopen. Sindsdien kijken we af en toe een aflevering. Ik kende de serie al van eerdere herhalingen van afleveringen in kleur en heb daar ook een tweetal boxjes van. Dezelfde afleveringen in kleur zijn de afgelopen jaren steeds opnieuw herverpakt en opnieuw uitgebracht. Oppassen dus als je denkt iets nieuws aan te treffen terwijl je al kleurafleveringen hebt.
avatar van Brix

Brix

maandag 16 augustus 2021
The Saint seizoen 1 Klassieker onder de TV series. De rol is Moore a.h.w. op het lijf geschreven. Er zijn vele "Saint"acteurs geweest, maar Roger Moore is de ultieme vertolker van de rol.