Most Extreme Humans seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Most Extreme Humans? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Most Extreme Humans.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Most Extreme Humans (Seizoen 1) dateert van 2026.
Most Extreme Humans Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Most Extreme Humans? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Most Extreme Humans seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Most Extreme Humans Serie Informatie
Most Extreme Humans is een Documentaire / Reality-serie uit 2026.
Most Extreme Humans volgt mensen van over de hele wereld die leven met de zeldzaamste en meest opmerkelijke fysieke aandoeningen. Van een Filipijnse man wiens handen zo groot zijn geworden dat hij horloges als ringen draagt, tot Brazilië, waar het kleinste echtpaar ter wereld samen minder dan 1,80 meter lang is, tot een 19-jarige in India die lijdt aan de uiterst zeldzame aandoening die bekend staat als het 'weerwolfsyndroom'. Deze serie onderzoekt hoe het dagelijks leven eruitziet wanneer de wereld niet is ontworpen met jouw lichaam in gedachten.