• 9.469.835 stemmen

Tiere bis unters Dach

Tiere bis unters Dach seizoen 12?

Zal er een seizoen 12 beschikbaar komen voor de tv-serie Tiere bis unters Dach? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tiere bis unters Dach.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tiere bis unters Dach (Seizoen 11) dateert van 2025.

Tiere bis unters Dach Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 12) van Tiere bis unters Dach? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tiere bis unters Dach seizoen 12 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tiere bis unters Dach Serie Informatie

Tiere bis unters Dach is een Drama / Familie-serie uit 2010-2025. Geregisseerd door Brigitte Dresewski met onder meer de acteurs Enya Elstner, Lotte Hanné en Heikko Deutschmann .

De familie Hansen is van Hamburg naar het Zwarte Woud verhuisd. Ze baten daar nu een dierenartsenpraktijk uit in het klein dorpje Waldau. Voor Greta, haar zus Lilie, vader Philipp en moeder Annette draait alles om de viervoeters die bij hen wonen. Ze doen hun uiterste best om deze dieren te verzorgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 11 seizoenen.