• 9.413.270 stemmen

Kenka Dokugaku

Kenka Dokugaku seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kenka Dokugaku? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kenka Dokugaku.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kenka Dokugaku (Seizoen 1) dateert van 2026.

Kenka Dokugaku Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kenka Dokugaku? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kenka Dokugaku seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kenka Dokugaku Serie Informatie

Kenka Dokugaku is een Actie / Drama-serie uit 2026. Geregisseerd door Hideki Takeuchi met onder meer de acteurs Ouji Suzuka, Ai Mikami en Sugou Araki .

Kota Shimura is een middelbare scholier die worstelt met de hoge medische kosten van zijn moeder en het constante pesten door zijn klasgenoten. Zijn leven is uitzichtloos., totdat er op een dag plotseling een kans op zijn pad komt. Wanneer een gevecht met een klasgenoot per ongeluk online wordt uitgezonden en viraal gaat, realiseert Kota zich dat vechten een lucratieve bezigheid kan zijn. Hij start een streamingkanaal en begint zich langzaam uit de diepte van de wanhoop te worstelen.