• 9.374.609 stemmen

Oorsprong: Nederland / België

Ontwikkeld door: Ben Bouwmeester

Met onder meer: Tom Waes, Freya Van Campenhout en Hannah van Lunteren

Release datum: donderdag 11 december 2025

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

Plot Badgast

De duiker Vince is een gescheiden vader die samen met zijn tienerdochter Zoë op vakantie gaat naar het Waddeneiland Terschelling. Vince wil bewijzen dat hij de coole papa is, in de hoop hun relatie te herstellen. Maar dat is niet zo simpel op een plek waar de ‘eilanders’ toeristen steevast denigrerend ‘badgast’ noemen. Dat, en een hoop onderlinge problemen, geheimen en leugens, maken het Vince en Zoë heel moeilijk. Het wordt nog maar de vraag of vader en dochter elkaar wel zullen vinden op het eiland.

Meningen over Badgast

Carlo79

dinsdag 16 december 2025
Badgast seizoen 1 Eindelijk nog eens een reeks die we met het ganse gezin kunnen kijken. Spannend maar niet gewelddadig. Mooi vader dochterverhaal. Erg van genoten, de kids ook!

janwauters

dinsdag 23 december 2025
Badgast seizoen 1 Dit is eerder een tiener (of beter kids) serie. Te bekijken op woensdagnamiddag op VRT Ketnet. Na 3 afleveringen heb ik dit uit verveling en ergernis afgezet. Ik zou zeggen, verspil uw tijd hieraan niet.

energy-x

zondag 14 december 2025
Badgast seizoen 1 Is het nu een tienerserie, drama, thriller of komedie ? Rare verhaallijnen waarbij je maar de logica moet uitvogelen van de serie. Een verhaal over een vader-dochterrelatie. De complotten, het gekonkel met criminelen en het geouwehoer met de locals stelt die relatie flink op de proef. Maar het hoe en waarom dingen zo zijn blijft in het ongewis. Ook het acteerwerk met name van de jongere acteurs is om te janken zo slecht, met als topper zo slecht Tommy van Lent. Het leek allemaal zo mooi, maar de serie Badgast slaat over de plank mis.