• 9.385.200 stemmen

Bat-Fam

Bat-Fam seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bat-Fam? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bat-Fam.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bat-Fam (Seizoen 1) dateert van 2025.

Bat-Fam Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bat-Fam? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bat-Fam seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bat-Fam Serie Informatie

Bat-Fam is een Animatie / Actie-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Luke Wilson, Yonas Kibreab en James Cromwell .

Batman, Alfred en de jonge Damian Wayne – die nu de rol van "Kleine Batman" op zich heeft genomen – verwelkomen een paar nieuwe bewoners in Wayne Manor. Aan de familietafel schuiven Alicia Pennyworth aan, Alfreds vrijgevochten achternichtje; Claire, een onlangs bekeerde superschurk; Ra's al Ghul, Damians aanbiddende "Pap Pap" die toevallig ook Batmans oude vijand is; en Man-Bat, die zijn intrek neemt in de klokkentoren van Wayne Manor. En laten we Selina, de geliefde huiskat, niet vergeten. Deze hechte familie van buitenbeentjes trotseert de lol en frustraties van het gewone leven en beschermt tegelijkertijd de straten van Gotham City.