Skiftet seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Skiftet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Skiftet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Skiftet (Seizoen 1) dateert van 2025.
Skiftet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Skiftet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Skiftet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Skiftet Serie Informatie
Skiftet is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Rojda Sekersöz met onder meer de acteurs Josefin Asplund, Agnes Westerlund Rase en Malin Persson .
Het is 1958 en de eerste vrouwelijke politieagenten van Zweden studeren af; een kleine groep pioniers zet een grote stap voor gendergelijkheid, maar worstelt met de kleinste stap. Ze worden belachelijk gemaakt door het publiek, gekleineerd door de media en veracht door hun collega's. De nieuwe rekruten worden geplaatst in de meest criminele wijk van het land: het politiedistrict Klara in Stockholm. Wanneer ze door de straten van Stockholm patrouilleren, beseffen ze al snel dat hun grootste probleem niet de criminelen zijn; in plaats daarvan komt het verzet van collega's en de maatschappij als geheel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.