• 9.369.886 stemmen

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Achmed Akkabi

Met onder meer: Khalid Alterch, Georgina Verbaan en Zineb Fallouk

Release datum: donderdag 30 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nordin

Nordin Kynani houdt van dure auto's, wilde feestjes en optrekken met zijn vrienden. Maar daarnaast heeft hij vooral de serieuze droom om het bedrijf van zijn rijke Marokkaans-Nederlandse familie over te nemen. Wanneer hij naar het kantoor gaat om tot CEO te worden benoemd, noemt zijn moeder een belangrijke voorwaarde: hij moet eerst een jaar als leraar werken op zijn oude basisschool. In zijn rol als leraar probeert Nordin zijn leerlingen te inspireren en motiveren, ondanks de verwachtingen en vooroordelen van de leiding. Hij doet er alles aan om dit onrecht aan te pakken, maar zijn onconventionele lesmethoden vallen niet bij iedereen in de smaak.

Meningen over Nordin

avatar van Chelsea94

Chelsea94

donderdag 30 oktober 2025
Nordin seizoen 1 Ik vind dit best een leuke luchtige serie, Khalid "Tonnano" is gewoon een erg grappige kerel en dat hysterische van hem kan ik wel waarderen. Ook zijn huisgenoten, telkens in discussie, vind ik wel leuk. De kids spelen ook prima en lijken erg veel plezier te beleven aan de opnames. Het is jammer dat er wel weer meerdere keren wordt gewezen naar "Nederlanders zijn slecht, Nederlanders zijn racistisch", dat haalt toch het spontane er op sommige momenten wat uit, dit omdat de toon ook te serieus is en niet als een grap, waar het luchtig moest zijn neigt dit soms net teveel naar een eindeloze politieke discussie en dat heeft deze serie niet nodig, het verhaal is leuk genoeg zonder dit soort steken. Het is een tienerachtige serie met een vrij simpel verhaal, maar dan iets grofgebekter. Ik heb de serie in 1 middag gekeken, de afleveringen zijn kort, rond de 28 minuten. Denk niet dat dit een serie voor iedereen is, maar als je Khalid zijn acteerwerk kan waarderen, over de top, losjes, dan is dit zeker het kijken waard.
avatar van Joy4ever

Joy4ever

dinsdag 11 november 2025
Nordin seizoen 1 Uiteindelijk leuker dan verwacht. Ik was aanvankelijk na één aflevering gestopt maar later gelukkig toch verder gaan kijken. Er zitten een paar bijzonder goede grappen tussen. Maar bovenal is dit een heel likeable serie.

ShortyXL_tv

vrijdag 7 november 2025
Nordin seizoen 1 Zo zie je maar, humor is iets heel persoonlijks. Ik vond er geen fluit aan.