Murder Most Puzzling seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Murder Most Puzzling? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Murder Most Puzzling.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Murder Most Puzzling (Seizoen 1) dateert van 2025.
Murder Most Puzzling Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Murder Most Puzzling? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Murder Most Puzzling seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Murder Most Puzzling Serie Informatie
Murder Most Puzzling is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Tom Dalton met onder meer de acteurs Phyllis Logan, Charlotte Hope en Alistair Brammer .
Wanneer er een vreemde moord plaatsvindt in het slaperige stadje Bakerbury, staat de lokale politie voor een raadsel. Een kruiswoordpuzzel die op het lichaam is achtergelaten, is onopgelost. Als het onderzoek op niets uitloopt, wenden ze zich met tegenzin tot Cora Felton, een nieuwkomer in Bakerbury; haar faam als de gelijknamige Puzzle Lady suggereert dat ze rechercheur Hooper en de politie van Bakerbury kan helpen bij het oplossen van hun eerste moordzaak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.