• 9.381.208 stemmen

Ontwikkeld door: Steven Knight

Met onder meer: Anthony Boyle, Louis Partridge en Emily Fairn

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 25 september 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot House of Guinness

House of Guinness vertelt het verhaal van een van Europa's beroemdste en meest duurzame dynastie: de Guinness Family. Het verhaal speelt zich af in het 19e-eeuwse Dublin en New York en richt zich op de gevolgen van de dood van Benjamin Guinness, de man die verantwoordelijk was voor het buitengewone succes van de Guinness-brouwerij. Zijn sluwe wil had een verreikende impact op het lot van zijn vier volwassen kinderen, Arthur, Edward, Anne en Ben, evenals op een groep Dublinse personages die samenwerken met de groeiende moloch die Guinness is.

Acteurs en Actrices

Agnes Guinness

Meningen over House of Guinness

lang pee

woensdag 1 oktober 2025
House of Guinness seizoen 1 Ik vond dit echt een fantastische serie, boeiend en zeer goed geacteerd, ik vond ze heerlijk. Misschien mocht de muziek iets meer traditioneel Iers, maar voor de rest een echte topper...
avatar van Mansterkas

Mansterkas

woensdag 24 december 2025
House of Guinness seizoen 1 Wauw! Echt genoten van deze serie. Ik vond het acteerwerk top en de begeleidende muziek geweldig. Ik moest er wel even inkomen maar daarna was er geen houden meer aan Fijn ook dat bepaalde seks en/of geweldscènes ook niet te ver gaan. Een enorme cliffhanger ook. Laat het 2e seizoen maar doorkomen.