Kitchen Confidential seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kitchen Confidential? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kitchen Confidential.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kitchen Confidential (Seizoen 1) dateert van 2005.
Kitchen Confidential Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kitchen Confidential? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kitchen Confidential seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kitchen Confidential Serie Informatie
Kitchen Confidential is een Komedie-serie uit 2005-2006. Geregisseerd door Lev L. Spiro met onder meer de acteurs Nicholas Brendon, Owain Yeoman en Bonnie Somerville .
Jack Bourdain, ooit een beroemde chef-kok, heeft zijn dieptepunt bereikt. Vanuit het niets krijgt hij plots een kans aangeboden om terug te komen als chef-kok bij een top restaurant in New York. Er is echter één probleem: de eigenaar geeft Jack slechts 48 uur om een volledige bezetting voor zijn keuken te regelen en een diner samen te stellen voor driehonderd gasten, waaronder een recensent van de New York Times.