St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant.
Het laatste bij ons bekende seizoen van St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant (Seizoen 2) dateert van 2025.
St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant Serie Informatie
St. Willebrord: Het Mirakel van Brabant is een Reality-serie uit 2025.
Realityserie over de bewoners van het Brabantse dorp St. Willebrord, ook wel bekend als 't Heike. We duiken in de hechte gemeenschap van 'rolluik-city', voorheen een arm dorp dat nu floreert. Willebrorders houden van grote auto's, dure merkkleding, perfect haar en glanzende dakpannen. Ouders verwennen hun kinderen royaal en aanpassen is de norm. We zien de markante inwoners thuis en op het werk in de kledingzaak, slagerij en kapsalon.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.