• 9.383.382 stemmen

Spent

Spent seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Spent? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Spent.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Spent (Seizoen 1) dateert van 2024.

Spent Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Spent? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Spent seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Spent Serie Informatie

Spent is een Komedie-serie uit 2024. Geregisseerd door Alex Winckler met onder meer de acteurs Michelle de Swarte, Juliet Cowan en Amanda Wilkin .

Ondanks haar bescheiden start is Mia gewend geraakt aan de fijnere dingen van het leven. Mooie kleren, mooie vrienden en een goed gevulde bankrekening. Helaas is de jetsetcarrière van Mia flink in het slop geraakt. Ze is in feite failliet, loopt tegen de 40 en heeft moeite om een slaapplek te vinden. Mia is op de vlucht geslagen, vooral voor haarzelf. Ook beseft ze dat haar vrienden en familie hun eigen problemen met zich meebrengen. Ze krijgt niet echt de feestelijke ontvangst waar ze op gehoopt had. Uiteindelijk zal ze haar nieuwe realiteit moeten accepteren, al zal dat met vallen en opstaan gaan voor Mia zelf en iedereen in haar omgeving.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.