I, Jack Wright seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie I, Jack Wright? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I, Jack Wright.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I, Jack Wright (Seizoen 1) dateert van 2025.
I, Jack Wright Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van I, Jack Wright? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I, Jack Wright seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I, Jack Wright Serie Informatie
I, Jack Wright is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Tom Vaughan met onder meer de acteurs John Simm, Nikki Amuka-Bird en Daniel Rigby .
Jack Wright is een machtige en succesvolle zakenman, wiens schokkende zelfmoord zijn familie in in wanhoop achterlaat. Wanneer de bepalingen van Jacks laatste wil en testament bekend worden gemaakt, zijn zijn derde vrouw, Sally, en twee zonen, Gray en John, geschokt om te ontdekken dat ze grotendeels zijn afgesneden van Jacks enorme fortuin. Terwijl DCI Morgan en DC Jones zich verder in de zaak verdiepen, realiseren ze zich dat Jacks doodsoorzaak in feite moord was. Hun blik richt zich al snel op de familie Wright,. Terwijl elk familielid roekelozer en wanhopiger wordt in hun poging om een stukje van Jacks erfenis te bezitten, worden duistere geheimen en wrok onthuld met explosieve gevolgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.