• 9.374.148 stemmen

Tylko Jedno Spojrzenie (2025)

Drama / Thriller | Miniserie

Ontwikkeld door: Harlan Coben

Met: Maria Dębska, Cezary Łukaszewicz en Piotr Stramowski

Oorsprong: Polen

Datum van release: woensdag 5 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tylko Jedno Spojrzenie

De wereld van een gelukkig getrouwde juwelenontwerpster ligt aan diggelen wanneer ze een mysterieuze oude foto van haar man ontdekt, omringd door onbekende gezichten. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, stort ze zich in een web van geheimen en leugens die haar dierbaren bedreigen en haar dwingen om alles waar ze ooit in geloofde in twijfel te trekken.

Afleveringen

1. Aflevering 1

5 maart 2025 (42 minuten)

Een terugkerende nachtmerrie brengt Greta terug naar het moment dat haar leven 15 jaar geleden veranderde, maar als ze wakker wordt, is de nachtmerrie nog niet voorbij.

2. Aflevering 2

5 maart 2025 (41 minuten)

Een voormalige officier van justitie spoort Greta op om vragen te stellen over zijn vermoorde dochter, waardoor Greta's man Jacek in een web van halve waarheden verstrikt raakt.

3. Aflevering 3

5 maart 2025 (41 minuten)

Nieuwsgierigheid slaat om in angst wanneer Kamila vreemde gebeurtenissen opmerkt in het huis aan de overkant en besluit het heft in eigen handen te nemen.

4. Aflevering 4

5 maart 2025 (52 minuten)

Greta is opnieuw bedreigd en ze heeft Jimmy voor het eerst sinds het incident weer gezien. Ze is hiervan zo geschrokken dat Karol Wespa zich ermee gaat bemoeien.

5. Aflevering 5

5 maart 2025 (42 minuten)

Terwijl Greta geleidelijk haar geheugen terugkrijgt, merkt ze plotseling dat ze kwetsbaar is wanneer ze terechtkomt in een levensbedreigende situatie.

6. Aflevering 6

5 maart 2025 (49 minuten)

De waarheid komt uiteindelijk aan het licht wanneer Jimmy een oude video aan Greta laat zien, waaruit blijkt dat haar man een compleet andere persoon is dan ze dacht.

Alle Acteurs en Actrices

Greta Rembiewska

Jacek Ławniczak

Kamila Sośnik

Sandra Kowalska

Robert 'Macher' Bończyk

avatar van Vladdrac666

Vladdrac666

Ik vind veel series van Harlan Cohen heel goed, ook deze is zeker niet slecht , maar zeker niet de beste. Ik vind dat 1 van de hoofdpersonen (de huurmoordenaar) in heel veel gevallen echt te veel (nutteloos) geweld gebruikt. Het is in ieder geval geen voorspelbaar verhaal.

avatar van Nebeo

Nebeo

Ach had ook in drie delen klaar kunnen zijn. Verhaal is wat kinderachtig, ik bedoel dat je je door 1 persoon zo laat piepelen. Totaal ongeloofwaardig.

avatar van lang pee

lang pee

The Five vond ik een goede serie van Harlan Coben, maar dit vond ik maar gewoontjes. Niet echt slecht maar zeker geen hoogvlieger. En sorry, maar ik stoor mij aan die vreselijke taal...

avatar van princesspeach

princesspeach

Niet slecht! Was ook echt wel Spannend ook. Geen happy end Hou wel van Poolse films, series. Lekker grimmig. Eén van de betere harlan coben series die ik tot nu toe heb gezien. Volgende week weer een nieuwe, ben benieuwd hoe die zal zijn.

avatar van AniSter

AniSter

In vergelijking met de Franse versie (Juste un Regard - (2017)) die ik als eerste heb gezien is deze Poolse versie voor meer dan de helft een vrij domme vertoning. Het begint een beetje te vervelen als politiemensen alleen op onderzoek gaan en dan "helaas" klappen krijgen. Of bij een achtervolging komt er toch nét een vrachtauto tussen. Nog dommer: "meneer wordt in coma gehouden en we maken hem morgen wakker" zegt de verpleegster. "Mag ik er even bij blijven?" zegt zijn vrouw. "Twee minuten!" zegt de verpleegster... Zo kan ik nog even doorgaan. Het slot was ook erg mager. Toch 3 drie sterren, want Coben's verhaal is prima.