• 9.385.275 stemmen

Your Worst Nightmare

Your Worst Nightmare seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Your Worst Nightmare? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Your Worst Nightmare.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Your Worst Nightmare (Seizoen 6) dateert van 2020.

Your Worst Nightmare Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Your Worst Nightmare? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Your Worst Nightmare seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Your Worst Nightmare Serie Informatie

Your Worst Nightmare is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2014-2020. Geregisseerd door Dan Bush

Hoe vreselijk nachtmerries ook zijn, er is altijd een moment van opluchting waarop je wakker wordt en beseft dat het allemaal maar een droom was. Maar wat als het helemaal geen droom was? 'Your Worst Nightmare' presenteert echte strafzaken die voor de getroffenen als eindeloze nachtmerries zijn waaruit ze niet kunnen ontwaken. Elke aflevering bevat één verhaal, doorspekt met commentaar van wetshandhavers, professionals in het strafrecht en psychologen, plus verhalen van vrienden en familie van het slachtoffer.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.