• 9.385.594 stemmen

Celebrity Bear Hunt

Celebrity Bear Hunt seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Celebrity Bear Hunt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Celebrity Bear Hunt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Celebrity Bear Hunt (Seizoen 1) dateert van 2025.

Celebrity Bear Hunt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Celebrity Bear Hunt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Celebrity Bear Hunt seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Celebrity Bear Hunt Serie Informatie

Celebrity Bear Hunt is een Reality / Spelprogramma-serie uit 2025. Geregisseerd door James Tyndall met onder meer de acteurs Holly Willoughby en Bear Grylls .

Een groep onwaarschijnlijke Britse beroemdheden is gedropt in de jungle van Midden-Amerika als prooi voor een van 's werelds meest angstaanjagende roofdieren, Bear Grylls. Bear gelooft dat er een actieheld in ons allemaal zit, zelfs de beroemdheden, maar hoe sterk is hun wil om te overleven? Terwijl Bear ze op de proef stelt, zullen degenen die geen indruk maken, worden geconfronteerd met de gevreesde 'Bear Hunt', een bruut kat-en-muisspel waarbij ze worden opgejaagd door Bear zelf en, als ze worden gevangen, worden geëlimineerd uit de show.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.