Antonia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Antonia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Antonia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Antonia (Seizoen 1) dateert van 2024.
Antonia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Antonia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Antonia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Antonia Serie Informatie
Antonia is een Komedie / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Maria Chiara Malta met onder meer de acteurs Chiara Martegiani en Valerio Mastandrea .
Antonia verbreekt de relatie met haar partner, krijgt ruzie met haar beste vriendin en verliest haar baan, en dat allemaal op haar verjaardag. Bovendien ontdekt ze dat ze endometriose heeft. Ze besluit om therapie te ondergaan, maar ze gaat alleen naar de eerste gratis sessies. Terwijl ze haar huidige leven probeert op orde te krijgen, geven Antonia's opwindende therapiesessies ons een kijkje in haar verleden en wat het betekent om een moderne vrouw te zijn.