Fake seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fake? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fake.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fake (Seizoen 1) dateert van 2024.
Fake Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fake? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fake seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fake Serie Informatie
Fake is een Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Jennifer Leacey met onder meer de acteurs Asher Keddie, David Wenham en Heather Mitchell .
Birdie Bell is een knappe, slimme en briljante schrijver van tijdschriftartikelen. Wanneer ze de succesvolle grazier Joe Burt ontmoet op een datingapp denkt ze dat ze "de ware" heeft gevonden. Overtuigd door haar goedbedoelende vrienden en familie dat dit haar eigen happy end zou kunnen zijn, begint Birdie te geloven dat het eindelijk haar kans is om het sprookje te beleven. Maar wanneer er scheuren beginnen te ontstaan in Joe's verhalen, ontdekt Birdie al snel dat haar vriendje niet alles is wat hij haar heeft laten geloven.