• 9.384.523 stemmen

War & Peace

War & Peace seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie War & Peace? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van War & Peace.

Het laatste bij ons bekende seizoen van War & Peace (Seizoen 1) dateert van 2016.

War & Peace Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van War & Peace? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over War & Peace seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

War & Peace Serie Informatie

War & Peace is een Drama / Romantiek-serie uit 2016. Geregisseerd door Tom Harper met onder meer de acteurs Lily James, James Norton en Paul Dano .

Het is 1805. Pierre, Natasha en Andrei maken alle drie deel uit van de mondaine elite van St Petersburg. Met jeugdige ambitie zijn ze op zoek naar de zin van het leven. De vriendelijke maar lastige Pierre, onwettige zoon van de rijkste man van Rusland, wil de wereld verbeteren. De knappe en galante Andrei, gefrustreerd door de oppervlakkigheid van zijn leven, zoekt een doel, terwijl de mooie en levenslustige Natasha op zoek is naar ware liefde. Tegelijkertijd rukt Napoleons leger steeds verder op naar de Russische grenzen. Terwijl ze aan alle zekerheden beginnen te twijfelen, staat de Russische samenleving om Pierre, Andrei en Natasha heen op het punt voor altijd te veranderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,07 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.