• 9.384.749 stemmen

Greenleaf

Greenleaf seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Greenleaf? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Greenleaf.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Greenleaf (Seizoen 5) dateert van 2020.

Greenleaf Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Greenleaf? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Greenleaf seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Greenleaf Serie Informatie

Greenleaf is een Drama-serie uit 2016-2020. Geregisseerd door Clement Virgo met onder meer de acteurs Lynn Whitfield, Keith David en Lamman Rucker .

De familie Greenleaf bestaande uit bisschop James Greenleaf, zijn vrouw Mae en de zus van Mae, Mavis McCready, staat aan het hoofd van een megakerk, de Greenleaf World Ministries. Zoals zoveel megakerken in Amerika is de Greenleaf World Ministries meer dan een gebedshuis, het is voor veel mensen een thuis. Maar daaronder gaat een wereld van ongerechtigheid schuil.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 30 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.