Putain seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Putain? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Putain.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Putain (Seizoen 1) dateert van 2024.
Putain Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Putain? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Putain seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Putain Serie Informatie
Putain is een Drama-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs Liam Jacqmin, Liesa Van der Aa en Felix Heremans .
Wanneer de Brusselse Gigi ontdekt dat zijn moeder Anaïs opnieuw aan het daten is met haar ex Fabrice, met wie ze in het verleden naast liefde ook een drugsverslaving deelde, stelt hij haar voor een ultimatum: haar zoon of haar lover. Als Anaïs weigert te antwoorden, kiest Gigi ervoor om het huis te verlaten. Terugvallend op zijn vrienden Rania, Gregory, Yves en Zola, begint er onverwacht een nieuw hoofdstuk in zijn leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,16 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.