Dominion seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dominion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dominion.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dominion (Seizoen 2) dateert van 2015.
Dominion Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dominion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dominion seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dominion Serie Informatie
Dominion is een Actie / Drama-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Oz Scott met onder meer de acteurs Christopher Egan, Tom Wisdom en Roxanne McKee .
De post-apocalyptische toekomst, waarin een leger van engelen, samengesteld door aartsengel Gabriel, een oorlog voert tegen de mensheid. Aartsengel Michael werkt samen met de mensen in hun strijd tegen Gabriel. Na een verwoestende oorlog van 25 jaar zijn er nu grote afgeschermde steden om de menselijke overlevenden te beschermen. In Vega de grootste van deze steden, vechten twee partijen om de macht, waardoor er een grote verschuiving van de macht dreigt plaats te vinden. Ondertussen begint een rebellerende jonge soldaat aan een gevaarlijke reis, terwijl de oorlog tussen de mensheid en de gevallen engelen begint te escaleren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,04 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.