• 9.384.639 stemmen

Catch Me a Killer

Catch Me a Killer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Catch Me a Killer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Catch Me a Killer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Catch Me a Killer (Seizoen 1) dateert van 2024.

Catch Me a Killer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Catch Me a Killer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Catch Me a Killer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Catch Me a Killer Serie Informatie

Catch Me a Killer is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Charlotte Hope, Steve John Ward en Donna Cormack Thomson .

Waargebeurd verhaal over de voormalige journaliste en psychologische profiler Micki Pistorius, de eerste seriemoordenaarprofiler van Zuid-Afrika. In 1994 Tegen de achtergrond van een land dat gewend raakt aan de democratie, sluit Micki zich aan bij een politieteam op jacht naar een beruchte seriemoordenaar, de Station Strangler; een seriemoordenaar die een spoor van 22 dode jongens in zijn kielzog heeft achtergelaten. Terwijl ze haar draai vindt in een door mannen gedomineerde wereld, worstelt Micki met haar status als buitenstaander bij de politie en in de gemeenschap die ze dient.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.