Los Enviados seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Los Enviados? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Los Enviados.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Los Enviados (Seizoen 2) dateert van 2023.
Los Enviados Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Los Enviados? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Los Enviados seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Los Enviados Serie Informatie
Los Enviados is een Horror / Mystery-serie uit 2021-2023. met onder meer de acteurs Miguel Ángel Silvestre, Luis Gerardo Méndez en Irene Azuela .
Twee ambtenaren van het Vaticaan hebben heel verschillende opvattingen over wat geloof is. Ze worden naar verschillende delen van de wereld gestuurd om de waarheidsgetrouwheid van vermeende wonderen en genezingen die aan leden van de kerk worden toegeschreven, te onderzoeken en te verifiëren. Ze moeten de verblijfplaats vinden van een vermeende genezer die op mysterieuze wijze verdwenen is. Al snel ontdekken ze een psychiatrische gemeenschap aan de rand van de stad die geheimen verbergt achter de vermiste genezer.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.