Dark Matter seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dark Matter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dark Matter.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dark Matter (Seizoen 2) dateert van 2026.
Dark Matter Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dark Matter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dark Matter seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dark Matter Serie Informatie
Dark Matter is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Jakob Verbruggen met onder meer de acteurs Jennifer Connelly, Alice Braga en Jimmi Simpson .
Jason Dessen is een natuurkundeprofessor die met zijn vrouw en zoon in Chicago woont. Ooit had hij het potentieel voor een briljante carrière, maar hij zette zijn ambities opzij voor een gelukkig en tevreden gezinsleven. Op een nacht, nadat hij is ontvoerd door een gemaskerde vreemdeling, wordt Jason wakker in een wereld waar zijn leven een andere wending heeft genomen. In deze alternatieve realiteit is hij niet getrouwd, heeft hij geen kind en heeft hij succes geboekt met zijn carrière. Hij ontdekt dat hij in een universum terecht is gekomen waar de interpretatie van de kwantummechanica echt is en elke beslissing een vertakkend pad creëert dat leidt naar een bijna oneindig aantal parallelle werelden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,54 met in totaal 37 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.