• 9.384.448 stemmen

Marseille

Marseille seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Marseille? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Marseille.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Marseille (Seizoen 2) dateert van 2018.

Marseille Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Marseille? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marseille seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Marseille Serie Informatie

Marseille is een Drama-serie uit 2016-2018. Geregisseerd door Florent-Emilio Siri met onder meer de acteurs Carolina Jurczak, Guillaume Arnault en Gérard Depardieu .

Als de gemeenteraadsverkiezingen op stapel staan in Marseille bereidt Robert Taro, de burgemeester van de afgelopen 20 jaar, zich voor op een laatste coup: het doordrukken van een stemming voor de bouw van een casino in het historische centrum van de jachthaven. Niets wordt aan het toeval overgelaten, en zijn opvolger, Lucas Barrès, is reeds aangewezen. De hoge ambities en de geheime belangen van de leiders van de stad belemmeren echter de plannen van de burgemeester. De race voor het burgemeesterschap wordt een machtsstrijd dat zijn weerga niet kent. Er reist slechts één vraag: hoe ver zullen ze gaan?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,90 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.