• 9.385.321 stemmen

Sex Sells

Sex Sells seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Sex Sells? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sex Sells.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sex Sells (Seizoen 3) dateert van 2023.

Sex Sells Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Sex Sells? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sex Sells seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sex Sells Serie Informatie

Sex Sells is een Documentaire-serie uit 2021-2024.

Na een periode van acht jaar in het Amerikaanse bedrijfsleven verliet mediapersoonlijkheid Gila 'WeezyWTF' Shlomi het kantoorleven voor een carrière gericht op het presenteren van sekspositieve verhalen en gesprekken als co-host van de populaire podcast Whoreible Decisions. Nu presenteert ze ‘Sex Sells’, waarin de verschillende manieren worden onderzocht waarop mensen bedrijven rond seks hebben opgebouwd – zonder het te hebben – en onder de aandacht te brengen hoe seks ondernemend en empowerend kan zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.