• 9.376.883 stemmen

Wolf Creek - Seizoen 2 (2017)

Show titel: Wolf Creek

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Greg McLean

Met: John Jarratt, Matt Day en Tess Haubrich

Oorsprong: Australië

Datum van release: vrijdag 15 december 2017

Eerst uitgezonden op: Stan (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wolf Creek

De Amerikaanse tiener Eve ontsnapt ternauwernood aan de Australische outback seriemoordenaar Mick Taylor toen hij haar familie genadeloos afslachtte op hun billabong camping in Northern Territory Australië. Een groep internationale toeristen begint aan hun Outback-avontuur. 's Nachts wordt hun chauffeur plotseling vervangen, zonder voorafgaande kennisgeving. Hun nieuwe gids is een iets wat vreemde man.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. Journey

2. 2. Outback

15 december 2017 (45 minuten)

De groep wordt wakker in niemandsland. Hun gids is in geen velden of wegen te bekennen. De groep begint zich te realiseren dat hun vakantie nu een overlevingstocht zal zijn.

3. 3. Chase

15 december 2017 (45 minuten)

De groep probeert om te gaan met de traumatische verandering in hun vakantieplannen. Langzaam begint de groep zich te realiseren dat ze het doelwit van Mick Taylor zijn geworden. De groep verplaatst zich naar een heuvel op zoek naar vermiste kameraden, water en beschaving.

4. 4. Singing

15 december 2017 (45 minuten)

De wanhoop van de groep bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer Nina gebeten wordt door een slang. Kelly is eindelijk in staat om Mick te confronteren.

5. 5. Shelter

15 december 2017 (45 minuten)

De overlevenden vinden een mijn waarin ze zich eigen schuil kunnen houden. Ze komen erachter dat de mijn al bewoond wordt door een excentrieke man en zijn familie.

6. 6. Return

15 december 2017 (45 minuten)

De overlevenden komen aan op de locatie waar Mick zijn diepste en meest afschuwelijke geheimen bewaard. Maar Mick, die inmiddels helemaal doorgedraaid is van woede, zit hen op de hielen.

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Is dit van dezelfde kwaliteit als seizoen 1? Want dan sla ik over denk ik. Vond dat erg tegenvallen namelijk.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Ik vond het zeer vermakelijk.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

DionneDarko schreef:

Als je wil lachen kan ik je dit seizoen wel aanraden. Echt het domste groepje debielen bij elkaar geraapt. Ze maken de ene domme beslissing na de ander. Op een gegeven moment ga je Mick gewoon aanmoedigen want het lijkt alsof ze allemaal erg graag dood willen. Alleen Brian schijnt te willen overleven, want die denkt zo nu en dan nog logisch na, maar de rest. Pfff

Seizoen 1 was nog wel ok, maar dit is echt te slecht. Als je met deze groep ooit achtergelaten wordt in de woestijn en er zit een seriemoordenaar achter je aan..... nou succes

En er komt ook gewoon nog een 3e film van dit... :/ ongelofelijk....

avatar van The Oceanic Six

Deze horrorfranchise die nu al bestaat uit 2 films en 2 seizoenen serie bevalt me eigenlijk wel. Het is zeker niet briljant, maar Mick Taylor is gewoon een geinig horroricoon, die lekker op wrede wijze zijn slachtoffers maakt in de Australische wildernis. Dit seizoen heeft wat meer kills die ook wat origineler gemaakt worden dan het vorige seizoen, als ik het me goed herinner. Zeker de eerste afleveringen vond ik sterk. Richting het einde kakt het allemaal wel wat in, maar niettemin blijft het wel leuk. Wel jammer dat de hoofdrolspelers niet allemaal even snugger zijn en best vaak onlogische acties hebben. En ik geniet ook nog steeds wel van de mooie beelden van de Australische natuur. Wat dat betreft is deze serie wel een prima promotie voor een bezoekje aan Australië, al hoop ik dan niet iemand als Mick te treffen

3,5*, net als seizoen 1.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

stinissen schreef:

Ik vond het zeer vermakelijk.

Is niet aan je score te zien.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

UmbraVitae schreef:

Is niet aan je score te zien.

Een dikke 5

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Minder dan het eerste, gewoon hoopje irritante wezens bijeen...ergerde mij er dood aan.

avatar van Daan258

Daan258

Zeker wel beter dan seizoen 1.

Met name de laatste episode was goed en best spannend.

Mooi eind van een leuke serie! Helaas blijf ik wel de grofheid die in de films zit missen bij de serie. Maargoed, er komt een 3e deel uit de filmreeks dus ik ben zeer benieuwd hoe die het zal doen.

Mick Taylor gespeeld door John Jarratt blijft gewoon een ontzettend toffe personage.