• 154.205 films
 • 9.114 series
 • 27.208 seizoenen
 • 602.590 acteurs
 • 339.138 gebruikers
 • 8.709.485 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Fugitive - Seizoen 2 (1964-1965)

4,50 5 stemmen

Show titel: The Fugitive

IMDb beoordeling: 8,1 (4.317)

Afleveringen: 30

Speelduur: 1 dag, 1 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Roy Huggins

Met: David Janssen, Barry Morse en William Conrad

Oorsprong: Verenigde Staten

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Fugitive

Richard Kimble, een gerespecteerde arts uit de fictieve stad Stafford, Indiana, wordt op een dag ten onrechte veroordeeld voor moord op zijn vrouw. Volgens getuigen hadden zij en Kimble de avond voor haar dood een zware ruzie. Kimble wordt schuldig bevonden en krijgt de doodstraf opgelegd. Op weg naar de dodencel ontspoort de trein waarin Kimble vervoerd wordt, waardoor hij weet te ontsnappen. Vanaf dan is hij een voortvluchtige die overal wordt opgejaagd door de politie, waaronder de politie-inspecteur van Stafford, Philip Gerard. Deze is vastberaden Kimble te arresteren, maar twijfelt diep van binnen wel aan diens schuld. Kimble gaat op zoek naar de ware dader.

Afleveringen Seizoen 2 (1964-1965)

 1. 1. Man in a Chariot

  Een vrij oude professor in de rechten claimt dat hij Kimble vrij kan krijgen in een nieuwe rechtszaak. Hij organiseert een oefen rechtszaak voor zijn studenten om te zien waar het schip strandt.

 2. 2. World's End

  Een privédetective, ingehuurd door de advocaat van Kimble, heeft de eenarmige man gevonden. De dochter van de advocaat ontmoet Kimble en wil hem helpen maar stiekem wil ze er met hem vandoor.

 3. 3. Man on a String

  Kimble helpt Lucey wanneer haar auto niet start. De volgende dag wordt ze beschuldig van moord. De moord vond plaats toen ze met Kimble aan de auto werkte. Kimble wil haar helpen.

 4. 4. When the Bough Breaks

  Een emotioneel instabiele jonge vrouw steelt de baby van een andere vrouw en Kimble is de enige die ze kan helpen. De vrouw meent namelijk dat Kimble de vader van de baby is.

 5. 5. Nemesis

  Kimble weet te ontsnappen van de sheriff door zijn auto te stelen. Hij weet echter niet dat de zoon van Gerard achterin zit.

 6. 6. Tiger Left, Tiger Right

  Harold en Irene Cheyney zijn van plan Mike Pryor te ontvoeren zodat ze losgeld kunnen eisen. De Cheyneys zijn namelijk boos op de Pryors omdat ze hen geen schadevergoeding betaalden na een ongeluk. Kimble wordt per ongeluk aangezien voor Mike Pryor en wordt ontvoerd.

 7. 7. Tug of War

  Een voormalige sheriff herkent Kimble van een poster die hij gezien heeft in het postkantoor. Hij zet alles op alles om Kimble te pakken.

 8. 8. Dark Corner

  Een aantrekkelijke blinde vrouw wordt plotseling gevaarlijk wanneer ze Kimble helpt onderduiken en de verloofde van haar zus wil versieren.

 9. 9. Escape Into Black

  Kimble is betrokken geweest bij een explosie en lijdt nu aan tijdelijk geheugenverlies. Hij komt vast te zitten tussen een sociaal werker die hem wil helpen en een psychiater die dat niet wil.

 10. 10. The Cage

  Iemand begint tekenen van de plaag te vertonen en Kimble moet nu besluiten of hij deze ziekte wil proberen te stoppen of dat hij het op veilig speelt en zichzelf niet bekend maakt.

 11. 11. Cry Uncle

  Kimble vindt onderdak in een weeshuis en raakt hier betrokken bij een jongeman met veel problemen die meent dat Kimble zijn oom is.

 12. 12. Detour on a Road Going Nowhere

  Kimble komt vast te zitten in een kapotte bus midden in de woestijn. De overige passagiers ontdekken zijn ware identiteit en één van hen wil hem aangeven.

 13. 13. The Iron Maiden

  Kimble wordt gefotografeerd met een congreslid tijdens haar inspectie van een militair project. Ze komen vast te zitten onder de grond en Gerard is ervan overtuigd dat hij Kimble eindelijk te pakken heeft.

 14. 14. Devil's Carnival

  Kimble reist samen met een man, Hanes, die op weg is naar huis. Wanneer Hanes een gevecht begint worden ze allebei opgepakt en de sheriff herkent Kimble. Een jongeman, Tad, helpt Kimble ontsnappen.

 15. 15. Ballad for a Ghost

  Kimble werkt samen met Hallie, een jongedame die erg veel op zijn overleden vrouw lijkt. Hallie weet van de gelijkenis en Kimble is in gevaar wanneer de man van Hallie jaloers wordt.

 16. 16. Brass Ring

  Kimble wordt ingehuurd door een vrouw die wil dat hij zorgt voor haar invalide broer. Het vriendje van de vrouw wil er met haar vandoor en al het geld van haar broer.

 17. 17. The End is But the Beginning

  Kimble neemt een lifter mee die sterft in een ongeval. Kimble hoopt dat het lichaam wordt geïdentificeerd als dat van hem zodat hij van alle vervolgingen af is.

 18. 18. Nicest Fella You'd Ever Want to Meet

  Kimble is getuige van de moord op een gevangene door de lokale sheriff. De sheriff richt nu zijn pijlen op Kimble.

 19. 19. Fun and Games and Party Favors

  Een jonge vrouw is van plan te trouwen met een jongen ook al is haar moeder het hier niet mee eens. Kimble wil haar helpen maar een aanbidder van het meisje ziet dit niet zitten.

 20. 20. Scapegoat

  Kimble neemt een oude identiteit aan en komt aan in een dorpje. Hij krijgt hier te horen dat er binnenkort een man terechtgesteld wordt voor de dood van Richard Kimble.

 21. 21. Corner of Hell

  Kimble krijgt de maken met een politieversperring en vlucht het platteland in waar hij allerlei illegale drankstokers tegenkomt. Gerard komt achter Kimble aan maar Kimble moet Gerard beschermen tegen de drankstokers.

 22. 22. Moon Child

  Een klein dorpje is in rep en roer wanneer twee vrouwen vermoord worden. Kimble wordt aangesproken door een groep die iedere vreemdeling als verdachte zien.

 23. 23. The Survivors

  Kimble komt in contact met de familie van zijn overleden vrouw wanneer hij erachter komt dat ze financiële problemen hebben. Hij wil ze helpen maar zijn schoonmoeder haat hem.

 24. 24. Everybody Gets Hit in the Mouth Sometime

  Kimble heeft een baantje bij een vrachtwagenbedrijf en moet zien om te gaan met de eigenaar en diens geheim met een lastige vrouw.

 25. 25. May God Have Mercy

  Kimble wordt herkent en neergeschoten. Hij belandt in het ziekenhuis waar Gerard hem wil komen ophalen. Dan claimt plotseling iemand de moordenaar van de vrouw van Kimble te zijn.

 26. 26. Masquerade

  Kimble gebruikt het rijbewijs van een man die hem een lift gaf en wordt nu aangezien voor een getuige in een rechtszaak. De getuige staat echter op de lijst van een huurmoordenaar.

 27. 27. Runner in the Dark

  Kimble verstopt zich in een huis voor blinden wanneer zijn foto op televisie wordt getoond. In het huis bevindt zich een voormalige politiecommissaris die Kimble wil oppakken.

 28. 28. A.P.B.

  Kimble raakt betrokken bij twee voortvluchtige criminelen die een huis binnendringen waar een moeder en dochter wonen. Kimble moet zien weg te komen maar wil ook de vrouwen beschermen.

 29. 29. The Old Man Picked a Lemon

  De zoon van een rijke landeigenaar keert terug naar huis om het bedrijf van zijn vader over te nemen nadat deze gestorven is. Niet iedere werknemer is hier blij mee omdat ze de zoon beschuldigen van de moord op een jongedame.

 30. 30. Last Second of a Big Dream

  Kimble weet niet dat de politie hem op de hielen zit en hij krijgt een baantje bij een dierenshow. Een van de werknemers van de show wil Kimble naar de politie brengen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.