• 9.498.014 stemmen

Leanne - Seizoen 2 (2026)

Show titel: Leanne

Afleveringen: 10

Speelduur: 3 uur en 35 minuten

Ontwikkeld door: Chuck Lorre, Susan McMartin en Leanne Morgan

Met: Leanne Morgan, Kristen Johnston en Celia Weston

Datum van release: donderdag 27 augustus 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Leanne

Leannes leven staat op zijn kop wanneer haar 33-jarige man haar verlaat voor een andere vrouw. Een nieuwe start maken als oma en in de menopauze is niet bepaald wat ze voor ogen had. Maar met de hulp van haar familie zal ze dit nieuwe hoofdstuk in haar leven met gratie, waardigheid en een heerlijke puddingsalade doorstaan.

Afleveringen Seizoen 2 (2026)

1. 1. The Big Hm-hm

27 augustus 2026 (24 minuten)

Leanne moet de avond voor haar verjaardag Mama Margaret en Papa John te hulp schieten, nadat hun vergeetachtigheid thuis tot een alarmerend incident heeft geleid.

2. 2. A Prison of Love

27 augustus 2026 (21 minuten)

Leanne vindt het moeilijk om grenzen te stellen nu Mama Margaret en Papa John tegen wil en dank bij haar thuis verblijven. Bills leven wordt een chaos door een onthuld geheim.

3. 3. The Old Cat Had Her Reasons

27 augustus 2026 (20 minuten)

Als Leannes relatie een verrassende wending neemt, weet ze niet meer zeker wat ze nou eigenlijk zelf wil. De vrouwen van haar boekenclub komen met tegenstrijdige adviezen.

4. 4. Fit as a Fiddle

27 augustus 2026 (21 minuten)

Na een bezoek aan de dokter hebben Leanne en Papa John een lang uitgesteld gesprek over de toekomst en worden Carol en Mama Margaret steeds hechter met elkaar.

5. 5. Big Hammer Energy

27 augustus 2026 (22 minuten)

Als Bill met de verbouwing van de keuken van Leannes ouders helpt, raakt Leanne in de war door haar gevoelens. Carol en Mama Margaret krijgen ruzie tijdens een tuinproject.

6. 6. An Enhancement... or Two

27 augustus 2026 (21 minuten)

Na een ongemakkelijk voorval gaan Leanne en Carol samen met Mary op pad om er weer wat jeugdiger uit te zien. Papa John laat Bill meespelen tijdens de pokeravond.

7. 7. Pickles are Forever

27 augustus 2026 (22 minuten)

Papa John en Leanne krijgen ruzie tijdens een bezoek aan de notaris. Bill heeft met de keuken alle verwachtingen overtroffen en wil nu ook de rest van het huis verbouwen.

8. 8. Have a Rocky Top Day

27 augustus 2026 (22 minuten)

Leanne krijgt onverwacht bezoek, wat vragen oproept over liefde en tweede kansen. Mama Margaret regelt een afspraakje voor Carol met een leuke man.

9. 9. Three Degrees of Southern Women

27 augustus 2026 (22 minuten)

Leanne begint eindelijk haar mening te delen, tot groot ongenoegen van Mama Margaret. Bill probeert Papa John te helpen zijn rijvaardigheid bij te schaven.

10. 10. Bang Me

27 augustus 2026 (20 minuten)

Nu Leanne een jaar gescheiden is, helpt een openhartig gesprek met haar styliste haar om het verleden en het heden in een nieuw perspectief te plaatsen.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Over seizoen 1 schreef ik ''Maar het is allemaal erg gemiddeld, niks springt er heel erg bovenuit. Dat is jammer. Betere schrijvers er op en wat origineler en misschien komt het in seizoen 2 dan nog goed.'' Helaas bleef het nog steeds erg gemiddeld. Zeker niet slecht, maar als je als Netflix dan zo weinig eigen comedy's hebt dan verwacht ik toch wel wat meer.