• 9.455.705 stemmen

Hulk Hogan: Real American - Seizoen 1 (2026)

Show titel: Hulk Hogan: Real American

Afleveringen: 4

Speelduur: 4 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Matthew Turke

Met: Hulk Hogan, Linda Hogan en Jimmy Hart

Datum van release: woensdag 22 april 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hulk Hogan: Real American

De documentaire is gebouwd rondom het allerlaatste interview met Terry Bollea, de man achter het wereldberoemde personage Hulk Hogan., dat kort voor zijn plotselinge overlijden op 24 juli 2025 werd opgenomen. De serie verkent het contrast tussen de "onoverwinnelijke" superheld in de ring en de kwetsbare Terry Bollea daarbuiten. Hogan spreekt openhartig over zijn successen, maar ook over de controverses die zijn imago beschadigden. Er wordt gebruikgemaakt van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en homevideo's, waaronder beelden van zijn kinderen Brooke en Nick uit gelukkiger tijden.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. 1. The Rise

22 april 2026 (45 minuten)

Wie was Terry Bollea? Van zijn eerste stappen in de ring tot zijn legendarische doorbraak: dit is het verhaal achter de geboorte van het iconische personage Hulk Hogan.

2. 2. Hulkamania

22 april 2026 (56 minuten)

Door WrestleMania III wordt Hulk Hogan een superster. Hij trouwt en wordt vader, maar alles krijgen wat hij altijd wilde, heeft een hoge prijs.

3. 3. Hollywood Hogan

22 april 2026 (1 uur en 06 minuten)

Iedereen praat over zijn pensioen, maar een schandaal kost Hulk zijn plek bij de WWE. Hij probeert het in tv en film, maar de worstelwereld roept: er is een schurk nodig.

4. 4. Hulk vs Terry

22 april 2026 (1 uur en 17 minuten)

Gedwongen om andere wegen in te slaan, raakt Hulk in opspraak. Zijn standpunten zijn uitgesproken. Na zijn dood bespreken prominente worstelaars zijn nalatenschap.

avatar van Timecop

Timecop

Mjn hele jeugd en wat later deze man min of meer meegemaakt. Altijd gedacht dat het een fake patser eersteklas was, maar in deze docu kreeg ik toch zeker enig respect voor de man. Zijn leven en carriere wordt in mijn ogen compleet in beeld gebracht en grotendeels door de man zelf verteld en toegelicht.