• 9.177.886 stemmen

Star Wars: Skeleton Crew - Seizoen 1 (2024-2025)

Alternatieve titel: Skeleton Crew

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 18 minuten

Ontwikkeld door: Jon Watts en Christopher Ford

Met: Jude Law, Kerry Condon en Ravi Cabot-Conyers

Datum van release: maandag 2 december 2024

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Star Wars: Skeleton Crew

Vier kinderen doen een mysterieuze ontdekking op hun ogenschijnlijk veilige thuisplaneet. Vervolgens verdwalen ze in een vreemd en gevaarlijk sterrenstelsel. Hun weg naar huis vinden — en onwaarschijnlijke bondgenoten en vijanden ontmoeten — zal een groter avontuur zijn dan ze ooit hadden gedacht.

Afleveringen Seizoen 1 (2024-2025)

1. 1. This Could Be a Real Adventure

2 december 2024 (49 minuten)

2. 2. Way, Way Out Past the Barrier

2 december 2024 (32 minuten)

3. 3. Coming of Age

10 december 2024 (40 minuten)

4. 4. Can't Say I Remember No at Attin

17 december 2024 (39 minuten)

5. 5. You Have a Lot to Learn about Pirates

24 december 2024 (46 minuten)

6. 6. Zero Friends Again

31 december 2024 (34 minuten)

7. 7. We're Gonna Be in So Much Trouble

7 januari 2025 (37 minuten)

8. 8. The Real Good Guys

14 januari 2025 (41 minuten)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat hele Star Wars gedoe zijn ze ook flink aan het uitmelken. Wat zal het volgende zijn?

avatar van Fikret8

Fikret8

mcdaktari schreef:

Andor seizoen 2, Mandelorian seizoen 4, Ahsoka seizoen 2, The Mandalorian & Grogu film, nieuwe trilogie films afspelend in verschillende era's (New Jedi Order, Dawn of the Jedi, New Republic), Star Wars Visions en Star Wars Tales lopen nog door.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Fikret8 schreef:

Ja ja ja stop maar, ik geloof het verder wel

avatar van Dick Starbuck

Dick Starbuck

Eerste 2 afl. gezien. Erg leuk imo. Oke het is een kinderserie maar ze zijn niet irritant. Leuke groep kids. Komt niet kinderachtig over. Ziet er mooi uit en wat leuke actie momenten. Gesitueerd in het begin in een ala Amerikaans buitenwijk. Dacht dat is geen SW (bij het zien van de trailer)maar dat valt uiteindelijk reuze mee. Smaakt naar meer. The Goonies in space. Misschien niet te vergelijken maar persoonlijk nu al beter dan de The Acolyte. Had graag wel een tweede seizoen van willen zien.

avatar van movie freak84

movie freak84

Dick Starbuck schreef:

Ik dacht precies over de goonies hahah.

avatar van movie freak84

movie freak84

Fikret8 schreef:

En van mij mogen ze nog veel meer maken. Er zitten wat mindere tussen maar zelfs die vind ik leuk om te zien. Ik vind zoieso dat het aanbod in het sf genre niet heel groot is wat ik persoonlijk best jammer vind.

avatar van Timecop

Timecop

Heerlijke serie!

avatar van MrEd

MrEd

Wat een stel irritante koters. Als ik Jod was geweest had ik ze allang van het ruimteschip af geschopt. Enige karakter die ik de moeite waard vond was SM-33. Wat mij betreft blijft het bij 1 seizoen.

avatar van voyager77

voyager77

Snap al de haat niet , ik vond de serie zeer goed. De juiste hoeveelheid humor , de cast dik in orde en het ging eens niet in hoofdzaak over de jedis vs the empire , verfrissend. Mocht gerust een 2de seizoen van komen.

avatar van Basbier74

Basbier74

Wat een domme neppe kindershow vind ik dit zeg en ik begrijp soms ook al de haters niet maar dit is gewoon niet voor volwassenen bedoeld .. lijkt mij.

avatar van james_cameron

Leuke, energieke serie die het klassieke Star Wars-gevoel combineert met jeugdavontuur à la The Goonies. Soms slaan de makers de plank een beetje mis en is het allemaal iets te flauw en kinderachtig, maar overwegend treft men de juiste toon, daarbij geholpen door een enthousiaste cast. Vooral Jude Law heeft hier een hele toffe rol te pakken.

Nee, dit was het niet. Men zei het al eerder, maar bij deze serie heb ik pas echt het gevoel dat de franchise compleet is geDisneyfied.

Kinderserie geworden helaas.