• 9.376.808 stemmen

Law & Order - Seizoen 17 (2006-2007)

Alternatieve titel: Law and Order

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Dick Wolf

Met: Alana de la Garza, Jesse L. Martin en S. Epatha Merkerson

Datum van release: vrijdag 22 september 2006

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Law & Order

In Law & Order volgen we wat er gebeurd als er een moord wordt gepleegd. We zien de politie op onderzoek uit gaan en uiteindelijk verdachte(n) arresteren en daarna volgen we het Openbaar Ministerie in actie in de rechtbank. Soms moeten de rechercheurs getuigen of aanvullend bewijs zoeken om de verdachte achter de tralies te krijgen.

Afleveringen Seizoen 17 (2006-2007)

1. 1. Fame

22 september 2006 (45 minuten)

Een inbraak eindigt in moord in een appartement van een paparazzo met foto's van een beroemd persoon en haar baby.

2. 2. Avatar

29 september 2006 (45 minuten)

Een speelster van virtual reality-spellen verdwijnt en de detectives proberen haar ontvoerder op te sporen met behulp van haar avatar.

3. 3. Home Sweet

6 oktober 2006 (45 minuten)

Tijdens een ontploffing in een gebouw wordt er een meisje gedood. De eigenaar kon het gebouw voor miljoenen verkopen.

4. 4. Fear America

13 oktober 2006 (45 minuten)

Een Arabische man wordt op video vermoord, kennelijk door een groep blanke racisten. Maar klopt dat wel?

5. 5. Public Service Homicide

20 oktober 2006 (45 minuten)

Green en Cassady onderzoeken een moord op een kinderlokker die op de nationale televisie werd ontmaskerd.

6. 6. Profiteer

27 oktober 2006 (45 minuten)

Het hoofd van een bedrijf in lichaamsbeveiliging wordt neergeschoten als hij op het verjaardagsfeest van zijn dochter aankomt.

7. 7. In Vino Veritas

3 november 2006 (45 minuten)

Een antisemitische acteur wordt gearresteerd met bloed op zijn kleding. Heeft hij de moord op een joodse tv-producent op zijn geweten?

8. 8. Release

10 november 2006 (45 minuten)

Als een man dood op een oude tourbus wordt gevonden, wijst alles erop dat de door hem verkrachte vrouw het gedaan heeft.

9. 9. Deadlock

17 november 2006 (45 minuten)

Jack probeert te voorkomen dat een moordenaar een soort publiciteitsmiddel van een politicus wordt.

10. 10. Corner Office

8 december 2006 (45 minuten)

Een peperdure callgirl wordt verdacht van moord op een topadvocaat, maar dan leidt het spoor naar de vrouwelijke directrice van zijn firma.

11. 11. Remains of the Day

5 januari 2007 (45 minuten)

Na de dood van een tiener krijgen Green en Cassady te maken met illegaal verwijderde lichaamsdelen.

12. 12. Charity Case

12 januari 2007 (45 minuten)

Green en Cassady onderzoeken de moord op een beroemd stel dat onlangs een Afrikaanse baby had geadopteerd.

13. 13. Talking Points

2 februari 2007 (45 minuten)

Als er een student vermoord wordt, leidt het onderzoek naar een andere student die onderzoek deed naar stamcellen.

14. 14. Church

9 februari 2007 (45 minuten)

Als er een jonge homoacteur wordt vermoord, bekent een homofobe predikant de moord te hebben gepleegd. McCoy en Rubirosa ontdekken al snel dat hij niet de waarheid spreekt.

15. 15. Melting Pot

16 februari 2007 (45 minuten)

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de dood van een actrice en haar moeder. Het lijkt zelfmoord, maar het team weet het nog zo net niet.

16. 16. Murder Book

23 februari 2007 (45 minuten)

Green en Cassady onderzoeken de dood van een uitgever die een ex-atleet een smakeloos verhaal liet schrijven.

17. 17. Good Faith

30 maart 2007 (45 minuten)

Een pyromaan heeft het op kerken voorzien, maar hij moet op de blaren zitten als er in de puinhopen een lichaam wordt gevonden.

18. 18. Bling

6 april 2007 (45 minuten)

Een rapper wordt het slachtoffer van haar eigen succes, want ze wordt vermoord. Kwam het door haar provocerende songteksten?

19. 19. Fallout

27 april 2007 (45 minuten)

De FBI wordt erbij gehaald als een man vergiftigd wordt bij een vermeende terroristische aanval.

20. 20. Captive

4 mei 2007 (45 minuten)

De moord op een klein jongetje gaat Green en Cassidy niet in de koude kleren zitten. Kunnen ze de moordenaar opsporen?

21. 21. Over Here

11 mei 2007 (45 minuten)

Als er op één dag twee dakloze mannen dood geslagen worden, stellen Green en Cassidy een onderzoek in.

22. 22. The Family Hour

18 mei 2007 (45 minuten)

Een voormalige Senator wordt beschuldigd van moord op zijn ex-vrouw. Dan blijkt de familie een reeks geheimen te hebben.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.