• 9.180.386 stemmen

Special Ops: Lioness - Seizoen 2 (2024)

Alternatieve titel: Lioness

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 28 minuten

Ontwikkeld door: Taylor Sheridan

Met: Zoe Saldana, Laysla De Oliveira en Dave Annable

Datum van release: zondag 27 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 2 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Special Ops: Lioness

Cruz Manuelos is een ruwe doch gepassioneerde jonge marinier. Ze wordt gerekruteerd om deel uit te maken van het Lioness Engagement Team van de CIA, een nieuw programma om een terroristische organisatie van binnenuit op te rollen. Ze wordt speciaal gekrekruteerd om een vriendschap te sluiten met de dochter van een terrorist, om zo de organisatie van binnenuit neer te halen.

Afleveringen Seizoen 2 (2024)

1. 1. Beware the Old Soldier

27 oktober 2024 (43 minuten)

De ontvoering van een regeringsfunctionaris ten zuiden van de grens dwingt het team om snel actie te nemen.

2. 2. I Love My Country

27 oktober 2024 (46 minuten)

Nadat er een nieuwe Leeuwin is gekozen, reizen Joe en haar team naar Irak.

3. 3. Along Came a Spider

3 november 2024 (51 minuten)

Kaitlyn probeert zo veel mogelijk steun voor hun plan te krijgen. De Leeuwinnenopleiding van Josie begint.

4. 4. Five Hundred Children

10 november 2024 (47 minuten)

Een nieuw uitgebreid team voert een hit uit met onverwachte resultaten.

5. 5. Shatter the Moon

17 november 2024 (45 minuten)

Het team is geschokt wanneer ze het pakhuis ontdekken. Joe wordt heen en weer geslingerd tussen twee dringende missies.

6. 6. 2831

24 november 2024 (49 minuten)

De gebeurtenissen op het Carrillo landgoed komen sneller dan verwacht tot een hoogtepunt. Josie slaat toe.

7. 7. The Devil Has Aces

1 december 2024 (56 minuten)

Ondanks Joe's verzwakte toestand gaat het team naar Irak om een punt te maken.

8. 8. The Compass Points Home

8 december 2024 (51 minuten)

Operatie Sky Hawk gaat door, terwijl Kaitlyn en Westfield Pablo onder druk zetten om hun kant te kiezen.

avatar van IH88

IH88

Eerste seizoen was erg sterk. Ben benieuwd. Topcast en Taylor Sheridan is altijd een garantie voor topkwaliteit.

avatar van astra14

astra14

Tweede seizoen deel 1 gezien geweldige actie, Helemaal top deze serie

avatar van movie freak84

movie freak84

Wat een top serie is dit. Hoop dat er nog heel wat seizoenen komen. Geweldig acteerwerk van iedereen eigenlijk wel maar vooral van zoe saldana. Deze serie verveeld je geen moment erg jammer dat die is afgelopen. Deze staat zeker in mijn top 3 qua series.

avatar van DreamTech

DreamTech

ze zeggen meestal sja het 1e seizoen was goed dus zal het 2e seizoen wel niet zo goed zijn, nou geloof mij, het 2e seizoen is misschien nog wel beter !!!

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Sterk 2e seizoen, met name in de slotaflevering gaan alle registers open. Wel erg veel power women.

avatar van Civillian Supreme

Civillian Supreme

Pas net ontdekt en alles al gezien. Zeer vermakelijke serie en de actie word ook heel goed in beeld gebracht.

Kleine minpuntjes voor mij zijn Nicole Kidman en het testosterongehalte dat ook bij de vrouwen erg hoog lijkt te zijn. Inderdaad zoals hierboven aangegeven erg veel power women.

Maar grootste minpunt begint zo langzamerhand het karakter van Zoe Saldana te worden. Die is bijna continu aan het janken, ook dat ze dat werk niet meer wil doen om vervolgens toch weer te gaan tegen alle logica in.

Iets te vaak hetzelfde riedeltje, zij overstuur, man overstuur, ze komt weer thuis, alles is goed, ze gaat weer, ze kan het niet meer aan etc.

Ik dacht op het laatst echt, ze mag of sneuvelen of haar taken overdragen.

Ook vond ik dit einde toch wat abrupt. Ging erg snel allemaal.

Kijk wel uit naar seizoen 3.

avatar van jipt

jipt

Een nogal warrig en praatziek seizoen met veel herhaling uit seizoen 1. Je vraagt je toch steeds af waarom de Lionessen aan de onderhandelingstafel zitten. Het idee van een samenwerking tussen het kartel-China-Iran is wel interessant. 3*