• 9.374.010 stemmen

Ontwikkeld door: Will Koopman

Met: Holly Mae Brood, Eva van de Wijdeven en Nadja Hüpscher

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 18 februari 2024

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Patty

'Patty' volgt het levensverhaal van Patty Brard, de vrouw die de Nederlandse showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet. De diva die keer op keer hoog steeg en steeds ook weer diep viel. Toch wist Patty zich altijd weer staande te houden in een mannenwereld. De serie toont het begin van Patty's carrière als zangeres in de meidengroep Luv', ruzies met vrienden en familie, haar omstreden huwelijken en geldproblemen.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Ik Ben Patty Brard

18 februari 2024 (40 minuten)

2. 2. The Only Way Is Up

25 februari 2024 (44 minuten)

3. 3. Woman in Love

3 maart 2024 (40 minuten)

4. 4. Karma Has No Deadline

10 maart 2024 (44 minuten)

5. 5. Patty's Posse

17 maart 2024 (41 minuten)

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Niks van verwacht en het was leuk om te kijken gewoon prima serie.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

De eerste aflevering was niet goed. Het was rommelig (zeker de eerste 5 minuten) en er zaten beelden in (huwelijk bij het zwembad) die niks toevoegden. Sowieso MOET je het verhaal en de tijdlijn weten om het te kunnen volgen. Gewoon echt slecht dat karakters niet (goed) worden geïntroduceerd. Hetzelfde met waar je nu zit in een verhaal.

Simel met jaartallen in beeld zou het veel verhaal-problemen oplossen. Dat niemand dat heeft opgemerkt vind ik toch wel zeer opmerkelijk.

Maar het was leuk om naar te kijken. Herkenbaar. Humor. Lekker Nederlands. Dat was allemaal prima.