• 9.376.783 stemmen

Elsbeth - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Elsbeth

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Michelle King en Robert King

Met: Carrie Preston, Wendell Pierce en Carra Patterson

Datum van release: donderdag 29 februari 2024

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Elsbeth

Elsbeth Tascioni is een scherpzinnige maar onconventionele advocaat die haar succesvolle juridische carrière in Chicago heeft verlaten. Haar bijzondere gave om unieke observaties te doen zorgt ervoor dat ze samen met de NYPD briljante criminelen in het nauw drijft. Ze werkt hiervoor samen met hoofdinspecteur C.W. Wagner, een charismatische en gerespecteerde leider en agent Kaya Blanke, een stoïcijnse en ethische agente die snel waardering ontwikkelt voor Elsbeths ongebruikelijke manieren.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Pilot

29 februari 2024 (43 minuten)

2. 2. Reality Shock

4 april 2024 (43 minuten)

3. 3. A Classic New York Character

4 april 2024 (43 minuten)

4. 4. Pawn in the Game

11 april 2024 (43 minuten)

5. 5. Pawn in the Game

18 april 2024 (43 minuten)

6. 6. An Ear For An Ear

25 april 2024 (43 minuten)

7. 7. Something Blue

10. 10. A Fitting Finale

23 mei 2024 (43 minuten)

avatar van Pip2020

Pip2020

Vervelende serie. Alsof ik naar een serie over een zogenaamd hele grappige kleuter zit te kijken.

Ergerniswekkend.

avatar van TheoBas

TheoBas

Als liefhebber van Columbo kan ik deze variant wel waarderen. Ik vond Elsbeth een prachtige bijrol in The Good Wife, echter of ze als hoofdpersonage een serie kan trekken...

avatar van TheoBas

TheoBas

Gioia schreef:

Inmiddels wat meer afleveringen (8) gezien en waardering zakt. Elsbeth is leuk als bijrol, maar in deze serie gaat ze steeds meer irriteren.

Leuke serie. De hoofdpersoon moet je een beetje liggen, maar is verder daarbuiten gewoon wel een interessante serie. Vanaf het begin weet je al wel wie het gedaan heeft (en soms ook hoe), maar de speurtocht hoe het bewijs geleid wordt en hoe de dader probeert de boel te redden, zijn erg goed gebracht.

Ik kijk hem graag met mijn moeder.

avatar van stormfox

stormfox

Gatver wat is dit toch een teleurstelling zeg.

Slecht en overdreven acteren met een irritante Elsbeth die denkt Columbo te kunnen ervaren

met haar autistisch manier van doen. En dan heb je nog de wokeness die er van alle kanten afstraalt.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

De serie heeft voor mij veel weg van de serie Monk. Die vind je leuk of erg irritant. Ik behoor tot de eerste groep. Ik snap dat mensen het ook bij Elsbeth hebben. De eerste aflevering heb ik erg veel gelachen, de afleveringen daarna wel een stuk minder. Originele zaken en de nodige humor. Prima!

Seizoen 2 wordt nu in Amerika uitgezonden. NET5 begint er begin januari 2025 mee.