• 9.377.091 stemmen

Song of the Bandits - Seizoen 1 (2023)

Alternatieve titels: Dojeok: Kar-ui Sori, Dojeok: Kalui Sori, Bandit: The Sound of the Knife, 도적: 칼의 소리

Afleveringen: 9

Speelduur: 8 uur en 37 minuten

Ontwikkeld door: Han Jung-hoon en Hwang Joon-Hyuk

Met: Kim Nam-gil, Seohyun en You Chea-myung

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 22 september 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Song of the Bandits

Het begin van de twintigste eeuw. Tijdens de Japanse bezetting trekken mensen in Zuid-Korea naar het wetteloze land Gando in China. Daar vestigen de reizigers zich en verenigen ze zich om hun nederzetting en dierbaren te beschermen tegen kwaad. Een van hen is Lee Yun, die voorheen diende in het Japanse leger. Als bandiet haalt hij alles uit de kast om zijn naasten te helpen. Zijn missie wordt echter bemoeilijkt door Un-nyun, een huurmoordenares die is ingehuurd om Yun te doden.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. Aflevering 1

22 september 2023 (1 uur en 09 minuten)

Lee Yoon negeert zijn meester en gaat naar Noord-Gando om een man uit zijn verleden te zoeken, maar gevaar van alle kanten stelt zijn kracht en waakzaamheid op de proef.

2. Aflevering 2

22 september 2023 (57 minuten)

Nam Hee-shin vertrekt naar de spoorwegceremonie om mee te doen aan een geheim plan, maar wordt geconfronteerd met vele obstakels en trekt de aandacht van rivalen.

3. Aflevering 3

22 september 2023 (50 minuten)

Lee Gwang-il probeert op brute wijze informatie los te krijgen van een onafhankelijkheidsstrijder. Yoon stapt op Hee-shin af, maar dan komt Eon-nyeoni tussenbeide.

4. Aflevering 4

22 september 2023 (49 minuten)

Terwijl nieuws over het spoorfonds de ronde doet, nemen Yoon en zijn bandieten het op tegen de bandieten te paard. Hee-shin heeft haar eigen plannen.

5. Aflevering 5

22 september 2023 (1 uur)

Yoon spoort het spoorweggeld op en komt in de problemen. Later probeert hij Hee-shin te helpen met haar missie, maar stuit hij op een nieuw probleem.

6. Aflevering 6

22 september 2023 (58 minuten)

Choi Choong-soo trekt Yoons motieven in twijfel en realiseert zich dat de waarheid hun relatie zou kunnen schaden. Eon-nyeoni geeft Choong-soo een strenge waarschuwing.

7. Aflevering 7

22 september 2023 (59 minuten)

Eon-nyeoni aarzelt tijdens haar missie en wordt gevangengenomen. Terwijl enkele facties hun krachten bundelen om tegen Gwang-il te vechten, gaan Hee-shin en Yoon hun eigen weg.

8. Aflevering 8

22 september 2023 (1 uur)

Yoon staat oog in oog met Gwang-il voor een spannend duel. Choong-soo en zijn bandieten vechten tegen Jang Ki-ryong en zijn mannen − allemaal voor de veiligheid van hun stad.

9. Aflevering 9

22 september 2023 (55 minuten)

Choong-soo en zijn bandieten nemen het op tegen de autoriteiten van de stad. Gwang-il, Hee-shin en Yoon ontdekken de werkelijke plannen die het Japanse leger heeft met Gando.

avatar van movie freak84

movie freak84

Net begonnen met deze serie en ga nog geen cijfer geven want wil hem eerst afkijken. Maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben met de eerste aflevering. Bij een 7.1 wat die op imdb scoort verwacht je een redelijk tot goede serie op de tijger na in aflevering 1( ga maar kijken dan weet je wat ik bedoel) is het meer dan goed. Acteerwerk tot nu toe prima, verhaal goed, setting goed ,muziek goed heb tot nu toe niet veel minpunten. Ik kom hier nog op terug als ik hem af heb gekeken.

avatar van movie freak84

movie freak84

Nou ik heb de serie afgekeken en zie dat er nog steeds geen berichten over staan op moviemeter. Bij deze zal ik mijn mening erover geven. Ik had al verteld in het vorige bericht dat het acteerwerk prima is, verhaal goed ,vette actiescenes, maar toch op het einde was het het net even niet. Tot de een na laatste aflevering had ik hem een 8 gegeven maar helaas had ik van het einde iets meer verwacht. Er zitten wat momentjes in de serie die ze beter weg hadden kunnen laten. Net zoals het overdreven acteerwerk van een paar acteurs. Was het daardoor meteen slecht, nee zeker niet. Heb genoten van de serie en als het einde wat sterker was geweest en die kleine minpunten eruit dan had het echt een topper kunnen zijn. Nu sluit ik me wel aan bij het cijfer wat op imdb word gegeven. 7.2 ben ik het wel mee eens. Leuke serie.