• 9.374.183 stemmen

Speelduur: 6 uur en 22 minuten

Ontwikkeld door: Nick Santora

Met: Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro en Milan Carter

Datum van release: donderdag 12 juni 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fubar

De 65-jarige CIA-agent Luke Brunner staat op het punt om met pensioen te gaan. Tijdens zijn laatste missie ontdekt Luke dat zijn dochter Emma ook bij de CIA zit. Beiden hebben jaren tegen elkaar gelogen en ze beseffen dat hun hele relatie een leugen is en dat ze elkaar helemaal niet goed kennen. Vader en dochter worden nochtans gedwongen om samen te werken als partners.

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. 1. Fullest House

12 juni 2025 (49 minuten)

Als Luke en het team in levensgevaarlijke wateren duiken om een sinistere terrorist met grote plannen tegen te houden, wordt het een kwestie van zwemmen of verzuipen.

2. 2. Highly Re-Greta-Ble

12 juni 2025 (49 minuten)

Een oude bekende vormt een bedreiging voor Luke en Tally's herstelde relatie. Het team dringt een zwaarbeveiligd gebied binnen om cruciale informatie geheim te houden.

3. 3. Tango and Smash

12 juni 2025 (46 minuten)

Greta probeert Luke aan het praten te krijgen. Het schuiladres-team krijgt een uitbrander van veraf. Emma trekt de aandacht op de dansvloer met een onwaarschijnlijke date.

4. 4. Astro-Not

12 juni 2025 (47 minuten)

Terwijl Cress de duimschroeven aandraait, gaat Chips de strijd aan met een ondervragingsexpert. Een geheime missie maakt meer lawaai dan verwacht.

5. 5. Trippin' the Abyss

12 juni 2025 (50 minuten)

Barry lift mee naar een nieuwe wereld. Als het coververhaal van een agent uit elkaar begint te vallen, vragen Luke en Emma een onverwachte bondgenoot om hulp.

6. 6. Penny Possum's Pizzapocalypse

12 juni 2025 (50 minuten)

Emma en Luke raken beneveld in een duikboot. Terug aan land vliegen de kogels en broodstengels door de lucht tijdens een ruzie in een pizzatent.

7. 7. Dam It

12 juni 2025 (42 minuten)

Als het team te land, ter zee en in de lucht een catastrofe probeert te voorkomen, telt elke seconde. Aldon staat tegenover een overmacht, maar is zeker niet kansloos.

8. 8. Let's Twist Again

12 juni 2025 (49 minuten)

De tijd begint te dringen. Luke en het team moeten een topgeheime faciliteit binnendringen, voordat hun tegenstander het licht voorgoed uitdoet.

avatar van The Oceanic Six

De eerste foto's van Arnold Schwarzenegger in seizoen 2 van 'F.U.B.A.R.' na zijn hartoperatie - SerieTotaal

Fijn dat dit weer begint in juni!

Hoop wel op beter schrijfwerk en dat ze Arnold een paar hele gave momenten gunnen.

avatar van DiDa

DiDa

Trailer voor seizoen 2 is uit. Meer van hetzelfde zo te zien. Zo jammer dat Arnold zich hier voor leent. Vervelende cast, buiten Monica Barbaro dan. Irritante humor en lage productie waarden. Ik zie Arnold op deze leeftijd liever in een gritty crime thriller.

avatar van The Oceanic Six

DiDa schreef:

Ik vind de nieuwe trailer ook niet best nee. Alle personages minus Arnold zijn vrij vervelend of nietszeggend.

Ik had gehoopt dat Arnold en Netflix samen een Twins 2 nog zouden maken. Ik hoef juist geen gritty crime thriller, ik wil content waarbij de humor van de man wordt gebruikt.