• 9.160.015 stemmen

The Night Agent - Seizoen 1 (2023)

Show titel: The Night Agent

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Shawn Ryan

Met: Gabriel Basso, Luciane Buchanan en Hong Chau

Datum van release: donderdag 23 maart 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Night Agent

Peter Sutherland, een laaggeplaatste FBI-agent, werkt in de kelder van het Witte Huis. Hij bemant een noodtelefoon voor Amerikaanse spionnen die nooit overgaat. Dan op een nacht komt er een telefoontje binnen van een doodsbange burger, Rose Larkin. Peter moet Rose beschermen en met haar samenwerken om een snelle en gevaarlijke samenzwering bloot te leggen die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt en het land bedreigt.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. The Call

23 maart 2023 (55 minuten)

FBI-agent Peter krijgt tijdens zijn dienst bij Nachtactie een noodoproep en wordt al snel belast met de taak om cyberbeveiligingsexpert Rose te beschermen.

2. 2. Redial

23 maart 2023 (48 minuten)

Peter zoekt naar een link tussen de Campbells en de FBI en wordt gedwongen om samen met Rose te vluchten op zoek naar een harde schijf en meer antwoorden.

3. 3. The Zookeeper

23 maart 2023 (56 minuten)

Peter gaat samen met Rose op een riskante missie naar het Witte Huis. Elders voegt een opmerkelijke agent zich bij het beveiligingsteam van de dochter van de vicepresident.

4. 4. Eyes Only

23 maart 2023 (48 minuten)

Rose en Peter zoeken een van de recente contacten van de Campbells op en onthullen nieuwe informatie. Monks bekent iets aan Chelsea. Paulo probeert Maddie te versieren.

5. 5. The Marionette

23 maart 2023 (51 minuten)

Peter bezoekt iemand die dicht bij Hawkins stond. Rose legt een belangrijke connectie. Maddies avondje uit neemt een gevaarlijke wending en de geheime dienst moet in actie komen.

6. 6. Fathoms

23 maart 2023 (49 minuten)

Peter en Rose worden achtervolgd door huurmoordenaars en splitsen zich op onderweg naar het Witte Huis. Een schokkende ontdekking brengt hun leven al snel in gevaar.

7. 7. Best Served Cold

23 maart 2023 (44 minuten)

Peter en Rose zijn ondergedoken en groeien naar elkaar toe terwijl ze een verdachte van de bomaanslag onderzoeken. De samenzweerders krijgen een schokkende video in handen.

8. 8. Redux

23 maart 2023 (45 minuten)

Er komen meer feiten aan het licht over de identiteit van de bomaanslagverdachte. Chelsea en Peter proberen Maddie te vinden als ze een video stuurt met een geheime boodschap.

9. 9. The Devil We Know

23 maart 2023 (45 minuten)

Nadat nieuwe onthullingen aan het licht zijn gekomen, proberen Peter en Rose meer bewijs te vinden met de hulp van Chelsea en Maddie. Een groter gevaar dreigt bij Camp David.

10. 10. Fathers

23 maart 2023 (45 minuten)

Er staan levens op het spel. De groep probeert een duister plan te verijdelen voor het te laat is. In de nasleep ziet Peter het verleden onder ogen en begint een nieuw hoofdstuk.

avatar van umbra

umbra

Ijzersterke politieke thriller, die de spanning er gvd ferm weet in te houden. Weer zo'n serie die volledig meesleurt en weer vlotjes binged. Dikke 9/10.

avatar van cor1946

cor1946

Goed begin we gaan het volgen.

avatar van cq87

cq87

Serie is niet slecht, en het is ontegenzeggelijk zeer vermakelijk - de dialogen daarentegen zijn tenenkrommend. Ook wordt door enkele personages vrij matig geacteerd.

avatar van Hansopje

Hansopje

Eerste 2 afleveringen waren redelijk. Daarna wordt het wel heel ongeloofwaardig. Slecht geacteerd, beroerde dialogen. Laatste deel spant de kroon. Met dit soort beveiliging overleeft geen enkele president zijn/haar eerste jaar.

avatar van cor1946

cor1946

Redelijke serie, soms niet spannend. Maar er waren goede afleveringen met goede acties.

avatar van lang pee

lang pee

Ik ben het eens met de beoordeling van decider, namelijk skip it. Ben er aan begonnen omdat hij zeer veel positieve reacties krijgt, maar natuurlijk niet van mij. Ik weet het, het is actie maar waarom moet het dan altijd zo ongeloofwaardig zijn? En het acteren was ook niet het beste dat ik ooit al heb gezien en voor de rest was het meest spannende de wenkbrauwen van Robert Patrick....

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Prima serie. De vaart zat er steeds goed in. Wel op en top Amerikaans. Dat moet je soms maar even voor lief nemen.

avatar van Mansterkas

Mansterkas

De eerste aflevering belooft heel wat. Spannende scène in het huis en vervolgens de telefoon. Ik heb het gehaald tot halverwege het derde deel. Toen uitgezet. Acteerwerk is niet erg best en het is allemaal niet erg geloofwaardig. Bepaalde dialogen zijn niet doorheen te komen. Echt jammer dat deze serie zo tegenvalt.

avatar van Smittie

Smittie

Dit is voor mij de eerste keer dan ik een hele slechte serie kijk met een hoog cijfer.

2 afleveringen vol gehouden met moeite.

avatar van Ben666

Ben666

Een redelijke serie 6.5 de actie is wat overdreven de dialogen zijn soms slaapverwekkend de acteurs ja kan beter maar toch de serie uitgekeken zo goed was nog net

avatar van Alathir

Alathir

Valt mee maar toch eerder overgewaardeerd. Chemie tussen de 2 hoofdrolspelers zit wel goed. Het verhaal is ook dik in orde net als de actie. Acteerprestaties hier en daar wat minder. Regie niet al te speciaal. Soms is de geloofwaardigheid ook wat zoek wat waarschijnlijk het grootste minpunt is. Toch behoorlijk entertainend want heb het in 2 dagen gezien.

avatar van ILDIB

ILDIB

Los van meer fantasierijk gedoe denk ik dat elke zeilboot eigenaar zou willen dat op zo'n bootje de binnenruimte zo groot is.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Op zich best een vermakelijke serie, maar door de vele namen en personages had ik soms wat moeite alles goed te kunnnen volgen.

avatar van Fonzo

Fonzo

Naarmate de serie vorderde wordt het wel erg ongeloofwaardig.

avatar van KritischVentje

KritischVentje

Twee afleveringen gezien en ik ben niet enthousiast. We houden nog even vol, maar zoals al vaker hier vermeld irriteer ik mij ook aan de dialogen en ongeloofwaardigheid.

avatar van Foose

Foose

De eerste afleveringen vond ik heel goed en toch vrij verfrissend. Ik vond het acteren en de dialogen wél goed, in tegenstelling tot wat hier beweerd wordt. Er is een goede chemie tussen Basso en Buchanan. Die Basso is wat mij betreft uitstekend gecast, hij heeft namelijk veel natuurlijk charisma maar toch die juiste mix van een harde en zachte persoonlijkheid en dat werkt hier uitstekend.

Ook de degelijke en snelle actie zonder te veel drama, leuke knokpartijtjes, telkens onderduiken, ... het zat wel mooi in elkaar en al bij al vrij realistisch. Naarmate het vordert ging de spanning er wat af omdat het plot toch veel te snel uit de doeken gedaan werd jammer genoeg. Maar toch had ik de drang om te blijven kijken, ook al werd het steeds minder realistisch (laatste aflevering), het kon er in mijn ogen allemaal wel nog mee door.

Desalniettemin heeft deze serie me aangenaam verrast, kijk wel uit naar S2 waar ze mogelijk een andere verhaallijn beginnen, wat goed is want de huidige verder uitmelken heeft geen enkele zin.

avatar van scorsese

Redelijke serie over een FBI-agent die zijn nachten slijt achter een noodtelefoon die bijna nooit overgaat. Goed gemaakt, met een onderhoudend plot met genoeg ontwikkelingen. Ook de chemie tussen de hoofdrolspelers is prima. Het kijkt dan ook gemakkelijk weg, Maar ik kon de supsension of disbelief echt niet opbrengen omtrent de personages en vele dialogen.

avatar van survivorjm

survivorjm

De serie begon wel aardig maar werd meer en meer ongeloofwaardig en vergezocht. De conversaties waren vaak echt tenenkrommend slecht en ongelofelijk langdradig.

Als er nog een seizoen komt sla ik die in ieder geval over.

avatar van MindlessAssassin

MindlessAssassin

Een concept dat we vooral van films kennen, nu in een serie jasje gestoken.

Dit verhaal is in principe zodanig oppervlakkig, dat dit ook weer makkelijk in de vorm van een film vertelt kon worden.

Het acteerwerk is echt matig en de dialogen zijn zo nu en dan van het niveau George Lucas. Karakters zijn echt niet interessant en er gebeuren soms zulke onlogische dingen dat ik echt denk, hoe kan dit serieus geproduceerd zijn.

Maar met al zijn gebreken, is dit wel een vermakelijke serie geweest die me toch wel een beetje wist te raken, gek genoeg.

Ik zie wel dat er blijkbaar een seizoen 2 komt? Dat is dan wel weer te veel van het goede.