• 9.378.992 stemmen

Welcome to Wedding Hell - Seizoen 1 (2022)

Alternatieve titels: Gyeolhonbaekseo, Marriage White Paper, 결혼백서

Afleveringen: 12

Speelduur: 7 uur en 32 minuten

Met: Lee Jin-wook, Lee Yeon-hee en Song Jin-woo

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: maandag 23 mei 2022

Eerst uitgezonden op: Kakao TV (Zuid-Korea)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Welcome to Wedding Hell

Seo Jun-hyung werkt voor een groot bedrijf. Hij is 36 jaar oud, zijn leven verloopt soepel, hij is gelukkig en financieel zeker. Zijn vriendin is Kim Na-eun. Zij is iets jonger, slim en een realist. Het tweetal heeft al twee jaar een romantische relatie. Inmiddels staan ze op het punt te trouwen. Hoewel ze een mooie toekomst voor zich zien, blijkt de realiteit van hun huwelijksvoorbereidingen heel anders te zijn. Van de ontmoeting tussen de families tot het vinden van een woning. Het blijkt het begin van een moeizame strijd te zijn.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. Sigu [First Pitch]

23 mei 2022 (35 minuten)

Kim Na-eun wordt onzeker en raakt gefrustreerd als haar vriend Seo Jun-hyeong haar steeds afwimpelt als ze het over trouwen wil hebben.

2. 2. Sainmiseu [Missed Sign]

24 mei 2022 (38 minuten)

De eerste stap is meteen een van de belangrijkste: hun ouders die elkaar voor het eerst gaan ontmoeten. Na-eun en Jun-hyeong hopen nerveus op een vlotte avond.

3. 3. Giseubbeonteu [Drag Bunt]

25 mei 2022 (37 minuten)

Na-eun vraagt zich af hoe ze het onderwerp financiën moet aansnijden met Jun-hyeong. Zijn visie over geld uitgeven lijkt diametraal tegenover die van haar te staan.

4. 4. Oeyatteungong [Outfield Fly Ball]

30 mei 2022 (34 minuten)

Na-eun schrikt zich dood van Jun-hyeongs creditcardafschrift. Ze heeft geen flauw idee dat hij in het geheim een extravagant vrijgezellenfeest voor haar organiseert.

5. 5. Guwontusu [Relief Pitcher]

31 mei 2022 (37 minuten)

Wanneer Jun-hyeong aandringt om een dure huwelijkszaal in een hotel te boeken, komt hij lijnrecht tegenover Na-eun te staan die de voorkeur voor iets goedkopers heeft.

6. 6. Binbol [Beanball]

1 juni 2022 (36 minuten)

Na-eun en haar ouders zijn dolblij met de indrukwekkende geschenken van de moeder van Jun-hyeong ... tot ze het enorme prijskaartje zien wat er nog aanhangt.

7. 7. Silchaeg [Error]

6 juni 2022 (38 minuten)

Na-euns zoektocht naar een gewild luxe horloge voor Jun-hyeong blijkt een uitdaging. Als hij op een dag belt met verrassend nieuws, verslechtert haar stemming.

8. 8. Byeongsalta [Ground into Double Play]

7 juni 2022 (39 minuten)

Wanneer de moeder van Jun-hyeong aanbiedt om te helpen met het uitzoeken van meubels, kan Na-eun niet weigeren. Een dagje winkelen valt in het water.

9. 9. Benchi Keullieoling [Bench-Clearing Brawl]

8 juni 2022 (39 minuten)

Door een hevige onenigheid tussen de twee moeders over het nieuwe huis van het stel staan Na-eun en Jun-hyeong onder druk.

10. 10. Seoseupendideu Geim [Suspended Game]

13 juni 2022 (36 minuten)

De fotoshoot voor de bruiloft nadert, maar Na-eun en Jun-hyeong praten nog altijd niet met elkaar. Hun vrienden schieten te hulp om dit tijdig op te lossen.

11. 11. Homleon [Home Run]

14 juni 2022 (44 minuten)

Het lot van de bruiloft staat op het spel en de moeders gaan eindelijk rond de tafel zitten voor een openhartig gesprek. Jun-hyeong komt tot een belangrijk besef.

12. 12. Hom-in [Reaching Home Plate]

15 juni 2022 (39 minuten)

Na-eun en Jun-hyeong gaan elk op hun eigen manier om met hun zenuwen voor de bruiloft. Choi Hui-seon kijkt nu anders tegen Jang Min-woo aan.

avatar van lang pee

lang pee

Ik kijk al eens graag naar een Zuid Koreaanse serie zoals Trolley, Live, Life, Squid game, The Liberation Notes enz, maar deze was echt mijn ding niet, werd al zenuwachtig van de eerste aflevering en ik ben er dan ook na enkele afleveringen mee opgehouden. Was licht komisch maar kon er absoluut niet mee lachen....