• 9.379.636 stemmen

American Gigolo - Seizoen 1 (2022)

Show titel: American Gigolo

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 39 minuten

Ontwikkeld door: David Hollander

Met: Jon Bernthal, Gretchen Mol en Lizzie Brocheré

Datum van release: zondag 11 september 2022

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot American Gigolo

Remake van de gelijknamige film uit 1980. Deze serie volgt Julian Kaye na een onterechte veroordeling, waarvoor hij vijftien jaar heeft vastgezeten. Hij onderhoudt gecompliceerde relaties met zijn voormalige geliefde Michelle, zijn moeder en zijn collega-sekswerkers. Terwijl Julian worstelt om zijn vroegere ik met de man die hij nu is met elkaar te verzoenen, onderzoekt rechercheur Sunday de waarheid over de moord waarvoor Julian al die jaren heeft vastgezeten.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. Pilot

11 september 2022 (59 minuten)

Na 15 jaar onschuldig te hebben vastgezeten, wordt Julian vrijgesproken. Terug naar zijn oude leven wil hij niet.

2. 2. Pretty Baby

18 september 2022 (49 minuten)

Julians plan om een nieuw leven te beginnen, wordt in de war gestuurd door een geheimzinnig berichtje.

3. 3. Rapture

25 september 2022 (45 minuten)

Julian probeert het berichtje van een dode vrouw te begrijpen, Colin is op de vlucht en Michelle's zoon is in gevaar.

4. 4. Nothing Is Real but the Girl

2 oktober 2022 (55 minuten)

Julian helpt Isabelle om een lastige nieuwe client te paaien en het verleden van Michelle haalt haar in.

5. 5. The Escape Wheel

9 oktober 2022 (45 minuten)

Om Colin te vinden, roept Julian de hulp van oude vrienden in. Een nieuwe moordzaak zet Julians vrijheid op het spel.

6. 6. Sunday Girl

16 oktober 2022 (44 minuten)

Julian en Sunday weten niet goed wat hun rol is en Michelle bedriegt haar man.

7. 7. Atomic

23 oktober 2022 (51 minuten)

Julian gaat naar een oude klant van hem om antwoorden op zijn vragen te krijgen en Sunday spoort een getuige op.

8. 8. East of Eden

30 oktober 2022 (51 minuten)

Julian verlost Colin uit de handen van een onwaarschijnlijke redder. Sunday vermoedt een verband tussen haar zaken.

avatar van LucWIJD

LucWIJD

Kan mij bijna niet voorstellen, dat je deze nog niet hebt bekeken, want deze kwalitatieve misdaad drama kijkt heerlijk weg, alle 8 afleveringen van het eerste seizoen staan er al op en is een remake van de gelijknamige film uit 1980. Mijn persoonlijke waardering is 8,5 uit 10 en ik hoop dat hier een vervolg op komt!

Mijn streams zijn: HBOmax, Amazon Prime, SkyShowtime en F1TVpro.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ik vond dit ook een fijne snelle serie. Hoop ook op een vervolg.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

DjFrankie schreef:

Hoop ook op een vervolg.

Was begin dit jaar al geannuleerd.

avatar van scorsese

Rol van Rosie O'Donnell is een positieve verrassing hier.