• 9.379.584 stemmen

Signora Volpe - Seizoen 1 (2022)

Show titel: Signora Volpe

Afleveringen: 3

Speelduur: 4 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Rachel Cuperman en Sally Griffiths

Met: Emilia Fox, Giovanni Cirfiera en Tara Fitzgerald

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: maandag 2 mei 2022

Eerst uitgezonden op: Acorn TV (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Signora Volpe

Sylvia Fox, een voormalige MI6 spionne, wordt tot haar eigen ongenoegen door haar baas achter een bureau neergezet. Dan reist ze af naar Italië om het huwelijk van haar nicht bij te wonen. Maar wanneer de bruidegom verdwijnt, en hierbij een dode vrouw achterlaat, besluit Sylvia op onderzoek uit te gaan. Zo moet ze plots haar MI6-vaardigheden aanwenden om dit mysterie op te lossen.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. An Anxious Aunt

2 mei 2022 (1 uur en 28 minuten)

2. 2. Secrets & Sacrifices

9 mei 2022 (1 uur en 23 minuten)

3. 3. Truffles & Treachery

16 mei 2022 (1 uur en 23 minuten)

avatar van ZAP!

ZAP!

Een beproeving, ik kreeg gewoon spijt dat ik 'm zelf voorgesteld heb... Emilia Fox vind ik zo langzamerhand een vervelende actrice worden. En dan dat middelmatige spiongebeuren. De mooie plaatjes van Italië zijn zelfs zo van de zon doordrenkt dat hij bijna niet mooi meer is.

avatar van Toontje G

Toontje G

Flauwe bedoeling, maar meekijken is afkijken. Ik heb het gered. Op naar de volgende bloedstollende aflevering.

avatar van ZAP!

ZAP!

De tweede afl. vond ik beter te doen (zeker wat betreft de dit keer echt mooie plaatjes), al was het dubbel blije einde er wel over...

avatar van DjFrankie

DjFrankie

3 verschillende verhalen, dat is in ieder geval a;vast erg tof.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

DjFrankie schreef:

3 verschillende verhalen, dat is in ieder geval a;vast erg tof.

Laatste verhaal is het sterkste, mooie beelden van Italië, en Emilia speelt zoals we gewend zijn.