• 9.376.911 stemmen

Love Me - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Love Me

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 18 minuten

Ontwikkeld door: Josephine Bornebusch

Met: Hugo Weaving, Bojana Novaković en William Lodder

Oorsprong: Australië

Datum van release: zondag 26 december 2021

Eerst uitgezonden op: Binge (Australië)

Plot Love Me

Clara Mathieson, achter in de dertig, heeft een succesvolle carrière, maar begint zich af te vragen of die niet ten koste van haar gezinsleven gaat. Haar veel jongere broer Aaron, een twintiger, probeert uit te vinden wat hij wil en wie hij eigenlijk is. Hun vader Glen, die in de zestig is, probeert op oudere leeftijd romantiek te vinden. Ze bevinden zich alle drie in een andere levensfase maar zijn alle drie in een conflictueuze wereld op zoek naar liefde, wat hen dichter bij elkaar brengt.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. Aflevering 1

2. Aflevering 2

3. Aflevering 3

4. Aflevering 4

5. Aflevering 5

6. Aflevering 6

avatar van Movsin

Movsin

Geslaagde drama-komedie, inhoudelijk dieper dan gedacht, met knappe karaktertekeningen en met liefde torenhoog centraal.

Behoorlijk open en vrank met uitstekende acteerprestaties met in het bijzonder te citeren Hugo Weaving als de "i have the right to love again"-vader en Bojana Novakovic als de zelfstandige, complex dochter Clara.

En...het zal waar zijn dat liefde kan bestaan naast moeite en verdriet...

"Opposites attract", remember.